Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια εκδηλώσεις

Επιτυχημένη η εκδήλωση “Παιδειατροφή και Άθληση”

angifpaidiatr20150927Με επιτυχία και τη συμμετοχή πάρα πολλών συνδημοτών μας πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου στην Αλεξάνδρεια η δράση του αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας “Παιδειατροφή και Άθληση”, η οποία έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας “ΠΑΙΔΕΙΑΤΡΟΦΗ”, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Η εκδήλωση αρχικά ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 21 Ιουνίου, όμως είχε αναβληθεί λόγω των ασταθών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν τις ημέρες εκείνες.

Η εκδήλωση αποτελούνταν από δυο μέρη, που για κάποια ώρα διεξάγονταν ταυτόχρονα: ξεκίνησε με ποδηλατοπορεία (στην οποία συμμετείχαν πολλοί μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες) με σημείο εκκίνησης τον χώρο μπροστά από το ΠΠΚ, πέρασε από πολλούς δρόμους της Αλεξάνδρειας και κατέληξε στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου. Εκεί διεξάγονταν το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης. Στο χώρο είχαν τοποθετηθεί περίπτερα, γίνονταν αγώνες ποδοσφαίρου, τένις, μπάσκετ, αθλοπαιδείες αλλά και επίδειξη καράτε και χορού. Επίσης διανέμονταν φρέσκα φρούτα και χυμοί ενώ η διατροφολόγος Ζωή Γκυρίνη έδινε τις συμβουλές της για υγιεινή διατροφή.

padeiatrofiekdil20150927

ευχαριστούμε το alexandriamou για την παραχώρηση των φωτογραφιών