Τι είναι το «γάλα ημέρας»;; Μια ιδέα είναι, αφού για το γάλα η ημέρα αποκτά πολλές περισσότερες από τις… κλασσικές 24 ώρες.
Γιατί το γάλα ημέρας (εκτός από το.. κανονικό γάλα ημέρας, που ο άλλος αρμέγει το γελάδι και το πίνει εντός ολίγων ωρών) θα είναι και αυτό που το άρμεξαν σήμερα, το διατήρησαν επί 24 ώρες χωρίς να έχει υποστεί διαδικασία θέρμισης ή άλλη επεξεργασία προ της παστερίωσης και που στο τέλος η διάρκεια συντήρηση του δεν υπερβαίνει τις 2 ημέρες από την ημέρα παστερίωσης.
Αν δηλαδή το έχουμε «πιάσει» σωστά, αρμέγεις Τετάρτη, παστεριώνεις Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο έχεις «γάλα ημέρας»;;; Έτσι θα πηγαίνει;;