Κατηγορίες
ανακοινώσεις εκδηλώσεις

4ο Φεστιβάλ Πόζαρ (17 – 19 Ιουλίου 2015)

afisapozar4ofestΘα βουλιάξουν τα Λουτρά Πόζαρ!

Το 4ο Φεστιβάλ Πόζαρ 17 – 19 Ιουλίου θα τα έχει όλα!

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι αξίζουν μόνο οι παραλίες;

Για 4η συνεχή χρονιά, ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου διοργανώνει το Φεστιβάλ Πόζαρ από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό καταπράσινο τοπίο των Λουτρών Πόζαρ.

Κάθε μέρα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πληθώρα εκδηλώσεων και τα βράδια θα απολαμβάνουν κορυφαίους καλλιτέχνες επί σκηνής!

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου, ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου συναντά το Χρήστο Θηβαίο και μαζί υπόσχονται μια μοναδική συναυλία χωρίς φραγμούς και σταθερές.

Την ίδια ημέρα, θα εμφανιστούν στη σκηνή το συγκρότημα V.I.C. (Villagers of Ioannina City).

Στις 18 Ιουλίου, ο χώρος της συναυλίας θα γεμίσει από τις μοναδικές φωνές του τραγουδοποιού Σωκράτη Μάλαμα και στη συνέχεια του Μπάμπη Στόκα των ΠΥΞ ΛΑΞ.

Τέλος, την Κυριακή 20 Ιουλίου ο παραδοσιακός και ταυτόχρονα πρωτότυπος Γιάννης Χαρούλης, θα μας ταξιδέψει με το λαούτο του σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια. Το μουσικό κλείσιμο του Φεστιβάλ, θα γίνει από ένα πρωτότυπο γκρουπ της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, τους Μπλε.

Τις συναυλίες θα υποστηρίξουν με την εμφάνιση τους τα συγκροτήματα: OUTDOOR, THE ALCOHOLIC΄S AFTERNOON, KARANOS (samba-reggae), Los Mujeros, Από πριν και από μετά, EKMEK και Ηλιοδρόμιο.

Παράλληλες εκδηλώσεις:

> Νιώστε τη φύση μέσα σας σε μια μεγάλη γιορτή!

> Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους όπως: Face painting, πλανόδιους θιάσους, κλόουν κ.α

> Τουρνουά σκάκι, Cross Fit, Μαθήματα μαγειρικής, Zumba Gym, εκθέσεις, αγώνες mountain bike και εκδρομές στα μονοπάτια του Καιμάκτσαλαν

> Συμμετοχή κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών

> Free camping

> Mini stage με τοπικά ροκ και εναλλακτικά συγκροτήματα

Ο Σύλλογος Νέων Λουτρακίου, ο οποίος διοργανώνει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ με την πολύτιμη βοήθεια και άλλων συλλόγων της Αλμωπίας, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας του με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, εξασφάλισε για όλους τους συμμετέχοντες, τη δυνατότητα να διεκδικήσουν υποτροφίες σπουδών.

Συγκεκριμένα οι υποτροφίες που θα κληρωθούν είναι:

> 1 ολική υποτροφία σπουδών για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ

> 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ

> 2 ετήσιες υποτροφίες σπουδών για σπουδές στο Mediterranean College

> 25% επιδότηση διδάκτρων για όλους τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό για σπουδές στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ & το Mediterranean College

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό των υποτροφιών, θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα από τα Facebook pages του Συλλόγου Νέων Λουτρακίου, του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας και του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 21 Ιουλίου 2015.

Πληροφορίες: www.festivalpozar.gr