Κατηγορίες
υποψήφιοι

Δήλωση Τάσου Μπαρτζώκα για το εκλογικό αποτέλεσμα

bartzokastassΟ υποψήφιος στις χθεσινές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία στην Ημαθία Τάσος Μπαρτζώκας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

Φίλες και φίλοι,
 
Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής ανέδειξε πρώτη δύναμη τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτυπώνοντας τη βούληση του Ελληνικού λαού. Σέβομαι απόλυτα το αποτέλεσμα και οφείλω να συγχαρώ το κόμμα και τους Ημαθιώτες νέους βουλευτές του, εκφράζοντας, παράλληλα, την ευχή να υλοποιηθούν ορισμένα, έστω, από αυτά που, προεκλογικά, δεσμεύθηκε. Ελπίδα που πηγάζει από την αγάπη για τον τόπο μου, από την προσήλωση, πρωτίστως, στο καλό της Ημαθίας και της Ελλάδας.


 
Όμως, οι εκλογές της Κυριακής στην Ημαθία είχαν, για μένα, ιδιαίτερη σημασία και έκρυβαν ένα συγκινητικό αποτέλεσμα. Αν και ο χρόνος που είχα στη διάθεσή μου ήταν μικρός, μόλις λίγες ημέρες, έγινα δέκτης της αγάπης και της εμπιστοσύνης χιλιάδων συμπολιτών μου, η ψήφος των οποίων με κατέταξε στην 3η θέση του συνδυασμού με τον οποίο συμμετείχα στις εκλογές. 
 
Οι ψήφοι της αγάπης και της εμπιστοσύνης που έλαβα στην παρθενική μου εμφάνιση, πέρα από ιδιαιτέρως τιμητικοί για μένα, μου δίνουν μία σαφή εντολή: Να συνεχίσω να είμαι παρών στις εξελίξεις, δίπλα στα προβλήματα της Ημαθίας, δίπλα στην κάθε πόλη και χωριό, κοντά σε κάθε κοινωνική ή επαγγελματική ομάδα, συμπαραστάτης, αλλά και συνοδοιπόρος τους. 
 
Οι πολίτες της Ημαθίας, οι πολίτες της χώρας, “μίλησαν”. Η παράταξη με την οποία κατήλθα στις εκλογές υπέστη βαθιά ήττα, αλλά απέδειξε πως έχει και βαθιά ερείσματα στην κοινωνία. Ωστόσο, πρέπει να γίνει  είναι ουσιαστική αυτοκριτική, κάτι που σε κάθε περίπτωση αφορά το επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Κλείνοντας, εκφράζω για ακόμη μία φορά τις θερμές ευχαριστίες μου προς τις χιλιάδες των πολιτών της Ημαθίας, για την συγκινητική αποδοχή και τη σαφή εντολή που μου δίνουν, να αναλάβω πρωτοβουλίες για το συμφέρον του τόπου μας. Γιατί η Ημαθία δεν μπορεί να περιμένει. Γιατί η Ημαθία έδωσε σαφή εντολή: “Αλλάζουμε γενιά”.

Με εκτίμηση,

Τάσος Μπαρτζώκας