Κατηγορίες
Βεσυρόπουλος Απόστολος βιομηχανία

Βεσυρόπουλος: “Το Τελωνείο Βέροιας να παραμείνει στην Ημαθία”

vesiropoulos_VOULIΑπό το γραφείο του βουλευτή (ΝΔ) Ημαθίας Απ. Βεσυρόπουλου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Τελωνείου Βέροιας στην Ημαθία, πήρε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης του ενοποιημένου Τελωνείου Ημαθίας – Πέλλας –Πιερίας.
Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Βουλευτής Ημαθίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Στη σημερινή σύσκεψη, τοποθετήθηκα για άλλη μια φορά, ξεκάθαρα και ειλικρινά για το θέμα του Τελωνείου. Επανέλαβα την πάγια θέση και πρόταση μου, ότι το Τελωνείο Βέροιας πρέπει να παραμείνει και να στεγαστεί στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην Κουλούρα που αποτελεί το ιδανικότερο σημείο. Οι δυσκολίες που υπάρχουν για τη στέγαση του Τελωνείου στην Κουλούρα είναι γνωστές σε όλους, έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα ξεπεραστούν, για να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα.

Το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι ένα και μοναδικό: η Ημαθία δεν μπορεί να χάσει άλλες δημόσιες δομές, είναι ένας νομός με οικονομική και εξαγωγική δραστηριότητα. Η διατήρηση της έδρας του Τελωνείου στην Ημαθία είναι αυτονόητη, στηρίζεται από όλους τους φορείς».

Μία απάντηση στο “Βεσυρόπουλος: “Το Τελωνείο Βέροιας να παραμείνει στην Ημαθία””

Μόνο μια ερώτηση, η επιλογή μετεγκατάστασης του ενοποιημένου Τελωνείου Ημαθίας-Πέλλας- Πιερίας, από το 2011 με βάση οικονομοτεχνικής μελέτης που είχε εκπονηθεί, ήταν να στεγαστεί στον κόμβο του Κλειδίου για τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε και καθημερινά επικαλούμαστε, είναι κόμβος, Ανατολή , Δύση, Βορράς, Νότος, Αθήνα, Γιάννενα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Βαλκάνια, Τουρκία, Αεροδρόμιο, Σιδηροδρομικός Σταθμός , Λιμάνι, Θάλασσα, περιοχή NATURA, Συνθήκη RAMSAR. Υπάρχει κάτι που απουσιάζει για να αναφερόμαστε στην ανάπτυξη;;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.