Κατηγορίες
διάφορα Τόλκας

Βράβευση Τόλκα από τον διεθνή οργανισμό Industry Disruptors

tolkΟι επικεφαλής τεσσάρων δημόσιων επιχειρήσεων (Αστικών Συγκοινωνιών, του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας, του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών) επιλέχτηκαν και βραβεύτηκαν για τα επιτεύγματά τους σε οικονομικό και εξαγωγικό επίπεδο.

Μεταξύ αυτών ο Άγγελος Τόλκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μείωσε τις δαπάνες από 8 σε 5 εκατομμύρια ευρώ – χωρίς να μειωθεί η μισθοδοσία του προσωπικού, δημιούργησε κέρδη 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και κατάφερε σημαντικές εμπορικές συμφωνίες με Κίνα, Κορέα, Ρωσία και Ινδία σε έναν οργανισμό ο οποίος ήταν ζημιογόνος.

Η βράβευσή του πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου από τον διεθνή οργανισμό Industry Disruptors σε συνέδριο που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας». Η εκδήλωση μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 126 χώρες και αφορούσε τη βράβευση της καινοτομίας, των νέων επιχειρηματιών και μάνατζερ που κατάφεραν σε περιόδους κρίσης να αποδείξουν ότι το Κράτος μπορεί να λειτουργήσει κερδοφόρα και αποτελεσματικά για το δημόσιο συμφέρον και τους πολίτες.

Ο Άγγελος Τόλκας παρουσίασε σε ένα ειδικό πάνελ διαλόγου, με τίτλο «Καλές Πρακτικές Δημόσιου Management», τον τρόπο με τον οποίο άλλαξε τη διοίκηση του οργανισμού και ανέστρεψε την αρνητική του εικόνα δημιουργώντας κερδοφορία μέσα από σκληρή δουλειά και εξωστρέφεια.