Κατηγορίες
ανακοινώσεις

Μαθητικοί μαθηματικοί διαγωνισμοί “Θαλής” και “Υπατία”

ellinikimathimatikietairia_imathiaΟ 75ος Μαθηματικός Διαγωνισμός «Θαλής» θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 9.00. Η σχετική ανακοίνωση υπάρχει ήδη στα σχολεία.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να υπενθυμίσουν στους μαθητές τον διαγωνισμό. Για την καλύτερη οργάνωση θα είναι χρήσιμο να σταλούν στο mail του παραρτήματος (mathima0@gmail.com) ονομαστικές καταστάσεις των μαθητών, που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Την ίδια ημέρα και ώρα, στα ίδια εξεταστικά κέντρα, το παράρτημα Ημαθίας της ΕΜΕ διοργανώνει υπό την αιγίδα της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας τον 7ο μαθητικό μαθηματικό διαγωνισμό «Υπατία» για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Για τον διαγωνισμό αυτόν ισχύουν ό,τι και για τον διαγωνισμό «Θαλής». Οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό «Υπατία» μπορούν να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό «Καραθεοδωρή», ο οποίος θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τον διαγωνισμό «Ευκλείδης» της ΕΜΕ.

.

Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα ως τις 8:45.

Τα εξεταστικά κέντρα της Ημαθίας είναι:

-το 4ο Γενικό Λύκειο Βέροιας για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας
-το 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας και
-το 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας για τους μαθητές των περιοχών Αλεξάνδρειας και Μελίκης.

.

Σε οποιοδήποτε από τα τρία εξεταστικά κέντρα μπορούν να προσέλθουν και οι μαθητές της Α΄ τάξης των Γυμνασίων της Πέλλας.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να συνδράμουν στη διεξαγωγή του διαγωνισμού επιτηρώντας στη διάρκεια της εξέτασης.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του παραρτήματος στο τηλέφωνο 23310-67107, είτε με την υπεύθυνη των διαγωνισμών κα. Χαρίκλεια Σαραφοπούλου στο τηλέφωνο 6972078526.