Κατηγορίες
Ημαθία παιδεία

Μαθήματα προετοιμασίας για τους Μαθηματικούς Διαγωνισμούς «Θαλής» και «Υπατία» 2014

ellinikimathimatikietairia_imathiaΤο παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, όπως κάθε χρόνο διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό “Υπατία” και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό “Θαλής”.
Τα μαθήματα ξεκίνησαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο (27 και 28 Σεπτεμβρίου) και συνεχίζονται το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στο 2ο ΓΕΛ Αλεξάνδρειας στις 9.00 π.μ. και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στις 10.30 στο 1ο ΓΕΛ Νάουσας και στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας.
Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.
.

Υπενθυμίζουμε ότι:
– Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι συνάδελφοι διδάσκουν αφιλοκερδώς.
– Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.
– Θεωρούμε σημαντικά βοηθήματα για τους μαθητές τα περιοδικά ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.
– Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν ανά ενότητα στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/competitions/home?q=node/614).
.

Από τη Δ.Ε. της ΕΜΕ Ημαθίας