Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας

Αλεξάνδρεια: σύσκεψη για την οδική ασφάλεια την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

p001Τα πρόσφατα τροχαία ατυχήματα στην Εγνατία οδό που συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα, αλλά και η αυξανόμενη συχνότητα με την οποία συμβαίνουν τροχαία στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας, είναι σημεία προβληματισμού για την τοπική κοινωνία που αναζητά τρόπους ώστε να μειωθούν τα τροχαία και να μη χάνονται ζωές στην άσφαλτο.

Σύσκεψη με θέμα την οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων θα διοργανώσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών έργων κου Κωνσταντίνου Ναλμπάντη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας την Παρασκευή, στις 11 το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, θα συζητηθούν και η μεγάλη επιβάρυνση του οδικού δικτύου του Δήμου Αλεξάνδρειας, λόγω της διέλευσης βαρέων οχημάτων που αποφεύγουν την Εγνατία οδό, όπως επίσης και ο συντονισμός των φορέων για την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβασή τους σε περίπτωση ανάλογων ατυχημάτων.

Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας κος Αμανατίδης Ιωάννης, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας κος Χρύσανθος Αθανασόπουλος, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας κος Μυρίσας Γεώργιος, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πλατέος κος Σιδηρόπουλος Θέμης και ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κος Αστέριος Καρούλιας.

Θα παρεβρεθούν επίσης οι αντιδήμαρχοι Πλατέος και Μελίκης, Δριστάς Στέφανος και Χαλκίδης Ισαάκ, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου κος Τόκας Σωτήριος και τέλος, ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών του Δήμου Αλεξάνδρειας, κος Αλεξόπουλος Νικόλαος.