Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

17η Εθελοντική Αιμοδοσία και ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ”

aimodosiatrikala20140907Έτσι τελειώνει μια τετραετία, η οποία εκτός από τις 17 Εθελοντικές Αιμοδοσίες, περιελάμβανε ομιλίες ιατρικού ενδιαφέροντος, πολλές εκδηλώσεις για τη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και αρκετές δράσεις κοινωνικού, εξωραϊστικού, περιβαλλοντολογικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.
.
Ανακοίνωση του Συλλόγου
Καλούμε τους ενεργούς εθελοντές αιμοδότες αλλά και τους νέους, να στηρίξουν για άλλη μια φορά τον Σύλλογo Aιμοδοσίας “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” Τρικάλων Ημαθίας, ώστε να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα κάθε πάσχοντα συνανθρώπου μας.
Το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αγοράζεται. Μόνο προσφέρεται. Σήμερα αφορά κάποιον άλλον, αύριο ίσως αφορά εμάς ή κάποιον δικό μας.
Είναι υπόθεση όλων μας, να μη βρεθεί κανένας συντοπίτης μας στη δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι Πολιτισμός και πως το αίμα πρέπει να δωρίζεται από ”τον Άνθρωπο στον Συνάνθρωπο”
Ας παροτρύνουμε φίλους και γνωστούς να γίνουν και αυτοί μέτοχοι στην χαρά του εθελοντισμού.

.

Την ίδια ημέρα στις 10.30 π.μ. θα γίνει Γενική Συνέλευση στο Κοινοτικό κατάστημα Τρικάλων, με θέματα:
1. Απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης
2. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου
Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι τo Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014.
Η συμμετοχή όλων των μελών είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ προκειμένου να συνεχίσει ο Σύλλογός μας την πορεία προσφοράς του στον τόπο μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς…
.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος
Σαλτουρίδης Χ. Νικόλαος