Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ο Ν. Λιολιόπουλος


Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας συμμετέχει πλέον ο Νίκος Λιολιόπουλος. Σχετικό δελτίο τύπου του Συλλόγου αναφέρει τα ακόλουθα: “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εντάχθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας ο Νίκος Λιολιόπουλος τον οποίο και καλωσορίζουμε.
Ο Νίκος θα βοηθήσει την προσπάθεια που κάνουμε για έναν δυνατό ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, από τη θέση του υπεύθυνου τύπου καθώς και στην δημιουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου του συλλόγου.

Δήλωση Νίκου Λιολιόπουλου.
“Η αγάπη μου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν μου επέτρεψε να μείνω μακριά ούτε αυτή τη σεζόν. Η πρόταση που μου έγινε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βοηθήσω στο σπουδαίο αθλητικό αλλά και κοινωνικό έργο που επιτελούν, αποτέλεσε μεγάλη τιμή για μένα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Πρώτος μας στόχος είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης ακαδημίας ποδοσφαίρου στην πόλη της Αλεξάνδρειας που θα βάλει τις βάσεις για μια ομάδα πρωταγωνίστρια και στο μέλλον, αλλά και για την αξιοποίηση του τεράστιου ποδοσφαιρικού ταλέντου που υπάρχει στα παιδιά της περιοχής. Ο ΠΑΟΚ ευελπιστούμε σύντομα να γίνει η ομάδα πρότυπο σε όλα τα επίπεδα που έχει ανάγκη η πόλη της Αλεξάνδρειας.”

Για το ΔΣ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Ο Πρόεδρος
Γ.Πασχαλιδης.