Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημοτικοί υπάλληλοι Ημαθίας προς βουλευτές: "μην ψηφίσετε το επαίσχυντο πολυνομοσχέδιο"


Με αφορμή την επικείμενη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου (στο οποίο περιέχονται και διατάξεις που αφορούν την …κινητικότητα, τις μετατάξεις και τις απολύσεις και δημοτικών υπαλλήλων) οι Δημοτικοί Υπάλληλοι Ημαθίας, απευθυνόμενοι στους κυβερνητικούς βουλευτές αναφέρουν: 

Ψήφισμα 
(το οποίο εκδόθηκε κατόπιν ενυπόγραφων αιτήσεων 200 και πλέον μελών των Συλλόγων Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας και Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων Ν. Ημαθίας)
Προς τους Βουλευτές Ν. Ημαθίας κκ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη, Γεωργία Μπατσαρά, Απόστολο Βεσυρόπουλο
“Ενόψει των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων και της επικείμενης ψήφισης του σχετικού πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, σας ενημερώνουμε ότι τυχόν υπερψήφισή του σας καθιστά υπεύθυνους για τα επακόλουθα.
Σας καλούμε λοιπόν…

…να μην ψηφίσετε το επαίσχυντο πολυνομοσχέδιο που οδηγεί αφενός σε υποβάθμιση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου στη δυστυχία τους εργαζόμενους σε αυτήν και σας διαμηνύουμε ότι με την υπερψήφισή του θα είστε ανεπιθύμητοι στους χώρους εργασίας μας και παράλληλα θα θεωρούμε προσβολή την οποιαδήποτε σχέση σας με την πόλη μας”.

Εκ των Συλλόγων:
  1. Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Ν. Ημαθίας
  2. Σύλλογος Εξωτερικών Συνεργείων Δήμων Ν. Ημαθίας