Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλεξάνδρεια: ληστεία με θύμα έμπορο ελαστικών σήμερα το πρωί


πηγή: ΧΡΟΝΙΚΑ

Θύμα ληστείας έπεσε το πρωί στις 7, μόλις άνοιξε το μαγαζί του ο Γιάννης Κουκουλίτσας, έμπορος ελαστικών στην πόλη της Αλεξάνδρειας από δυο αγνώστους δράστες που αναζητούνται από την αστυνομία.
Οι δυο άγνωστοι δράστες είχαν παραβιάσει το κτήριο της επιχείρησης που βρίσκεται επί της οδού Ελ. Βενιζέλου και περίμεναν τον ιδιοκτήτη να εμφανιστεί. Μόλις ο Γ. Κουκουλίτσας άνοιξε με τα κλειδιά του το μαγαζί οι δυο δράστες τον έσυραν εντός του κτηρίου και άρχισαν να τον χτυπάνε με έναν λοστό στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Αιμόφυρτος αυτός αντιστάθηκε αλλά δεν κατάφερε να απωθήσει τους δράστες. Οι δυο δράστες αφαίρεσαν τα χρήματα που είχε πάνω του και τράπηκαν σε φυγή με τα ποδήλατα που είχαν δίπλα στο κτήριο.

Τον Γ. Κουκουλίτσα μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας γείτονες και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Στο χώρο της ληστείας πήγε η ασφάλεια Αλεξάνδρειας και πήρε αποτυπώματα και παράλληλα έχει αρχίσει η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών και την σύλληψή τους.