Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ομάδα Δράσης & Αλληλεγγύης: Δειγματισμός απορρυπαντικών σήμερα μπροστά στην Εμπορική Τράπεζα

Από 10/4 ξεκινούν και παραγγελίες μέσα από το blog της ΟΜΑ.Δ.Α. για απορρυπαντικά

Αγαπητοί συμπολίτες,
Όπως όλοι γνωρίζουμε τα απορρυπαντικά, δυστυχώς ή ευτυχώς, αποτελούν απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μας.
Στον τομέα αυτό, μόλις τρεις πολυεθνικές εταιρείες κυριαρχούν στα ράφια των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανικής και χονδρικής της χώρας μας.

Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, οι εν λόγω εταιρίες, εξακολουθούν με τις υψηλές τους τιμές να κυνηγούν υπερκέρδη, πράγμα που αναγκάζει τα νοικοκυριά να δαπανάν ένα μεγάλο μέρος του έτσι κι αλλιώς συρρικνωμένου εισοδήματός τους για την προμήθεια  των προϊόντων αυτών.
Βεβαίως τόσο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους όσο και η κυβέρνηση και οι χρυσοπληρωμένοι σύμβουλοι των υπουργείων είναι απόντες και  κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει!!

Σήμερα λοιπόν, όσο ποτέ άλλοτε, εμείς οι Πολίτες – Καταναλωτές επιβάλλεται να έχουμε τεταμένη την κρίση μας, να αυτο-οργανωθούμε και να αυτο-προστατευτούμε.
Στο πνεύμα αυτό η Κίνηση Πολιτών “ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” σας προτείνει τα οικονομικότερα απορρυπαντικά που παρασκευάζει η ελληνική εταιρία “ΕΨΙΛΟΝ” στη γειτονική μας Πιερία.
Όπως κι εσείς θα έχετε τη δυνατότητα μέσω των δειγμάτων να διαπιστώσετε, πρόκειται για προϊόντα εξίσου ποιοτικά με αυτά που μας σφυροκοπούν οι διαφημιστές και τα super-market και φυσικά σε  τιμές πολύ χαμηλότερες!
Προτείνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία βοηθώντας ταυτόχρονα και μια ελληνική παραγωγική μονάδα της περιφέρειάς μας, η οποία μάλιστα θα διαθέσει δωρεάν μια μεγάλη ποσότητα προϊόντων απορρυπαντικών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας.

Οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν:
1) Ηλεκτρονικά στο http://omada-drasis-alexandrias.blogspot.gr (από τις 10/04/2013)
2)Μέσω της φόρμας παραγγελίας, η οποία θα διανέμεται και θα μπορεί άμεσα να καταθέτεται συμπληρωμένη κάθε Σάββατο στο σταντ της  ΟΜΑ.Δ.Α μπροστά στην Εμπορική Τράπεζα Αλεξάνδρειας.
3)Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας στα τηλέφωνα: 23330 81536 από τις 15.00 έως τις 17.00 και στο
6948 759620 (whats up) από τις 17:30 έως τις  20:00

Περισσότερα μπορείτε να διαβάζετε εδώ: http://omada-drasis-alexandrias.blogspot.gr