Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Απάντηση στους χαιρετισμούς από τους οπαδούς της ΑΕΚ: "Ρε τιποτένιε ξευτίλα…"

Δυο φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι ΑΕΚ – Βέροια. Ότι άλλο και να πει κανείς είναι απλά περιττό!
Μια μόνο παρατήρηση: τα προηγούμενα χρόνια, στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έγινε ο χαμός με φασιστικά πανώ που αναρτούνταν στις εξέδρες. Και πήραν δραστικά μέτρα ώστε να μην ξαναναρτηθεί τίποτε απολύτως. Και τα κατάφεραν.

Τα υπόλοιπα τα λέει η ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ,  μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό:
“Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε… και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε…Το να χαιρετάς φασιστικά… ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας… της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν… οι δικαιολογίες σου το ίδιο!
Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά! ΕΜΕΙΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
“Διοικούντες”, από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί. Πάρτε θέση τώρα!
Υ.Γ.: Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες;…ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη; Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ….ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ!
Υ.Γ.2: To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας!

Γι’ αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά από υποδείξεις. Δεν τις χρειαζόμαστε!”.