Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση του παραεμπορίου αύριο Τρίτη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη με θέμα «Παραεμπόριο και τρόποι αντιμετώπισής του» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 13:30, στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (αίθουσα συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου), με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.
Στη σύσκεψη θα συμμετέχει ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου του Υπουργείου Ανάπτυξης Στ. Κομνηνός και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου και έχουν κληθεί να συμμετέχουν,…

…ο Ταξίαρχος Θ. Αρναούτης, Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Αντιστράτηγος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. και επικεφαλής του συντονιστικού κέντρου αντιμετώπισης του παραεμπορίου Δ. Μπουλούκος, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος, του Τελωνείου, του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.), ο Αντιπεριφειάρχης Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Εμπορίου της ΠΚΜ Κ. Καραπαναγιωτίδης, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ΠΚΜ, οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, αρμόδιοι για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας όλων των δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι όλων των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων και των Εμπορικών Συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων διευθύνσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι ο συντονισμός όλων των φορέων που είναι αρμόδιοι σε θέματα τήρησης των κανόνων της υγιούς και νόμιμης εμπορικής δραστηριότητας, δεδομένου ότι το παραεμπόριο προκαλεί τεράστιες απώλειες στα έσοδα του κράτους και πλήττει καίρια τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της Κεντρικής Μακεδονίας.