Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση του προέδρου και του γραμματέα της Ένωσης Αστ. Υπαλλήλων Ημαθίας με τον δ/ντη του γραφείου του Ν. Δένδια

Την Πέμπτη 07-02-2013 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης μας, με τον κ. ΠΕΡΔΙΚΗ Δημήτριο Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικολάου.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη μας όπως η αναδιάρθρωση υπηρεσιών, το μείζον ζήτημα του εφάπαξ, η έλλειψη υπηρεσιακών οχημάτων, η υγιεινή και ασφάλεια των κρατητηρίων των υπηρεσιών μας καθώς επίσης και όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην Α.Δ. Ημαθίας, με τις συνεχόμενες αποσπάσεις προσωπικού στην περιοχή του Ν. Έβρου.

Επίσης τονίστηκε από πλευράς μας ότι, ως Νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο αποτελούμενο στην πλειοψηφία του από νέα πρόσωπα στο Συνδικαλιστικό μας Κίνημα, προσβλέπουμε σε μία αγαστή συνεργασία με την Φυσική και Πολιτική μας ηγεσία, αφού κοινός μας στόχος είναι η προσφορά καλύτερων υπηρεσιών Ασφάλειας και Τάξης στους πολίτες και η διασφάλιση αξιοπρεπών συνθηκών εργασίας των συναδέρφων μας.
Από την πλευρά του ο κ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ Δημήτριος, μας διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα κατατίθεται τροπολογία στη Βουλή με την οποία θα ορίζεται το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ως αποκλειστικός εποπτεύων φορέας του ΤΕΑΠΑΣΑ και όχι το Υπουργείο Εργασίας όπως ισχύει έως σήμερα, με αποτέλεσμα τον επαναπροσδιορισμό υπολογισμού συντάξεων και εφάπαξ. Επίσης μας διαβεβαίωσε πως η Α.Δ. Ημαθίας σύντομα θα ανανεώσει  τον απαρχαιωμένο μηχανοκίνητο στόλο της, τόσο μέσω προγραμμάτων Ε.Σ.Π.Α. όσο και μέσω Ο.Δ.Δ.Υ.
Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, κατά την οποία ο κ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ δήλωσε ότι κατανοεί την αγωνία μας και αναγνωρίζει το δίκαιο των αιτημάτων μας, για την επίλυση των οποίων η Πολιτική Ηγεσία θα σταθεί αρωγός.