Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επεισόδια στη Νάουσα, δήλωση της βουλευτή Λ. Αμμανατίδου

Δήλωση για τα επεισόδια που έγιναν το πρωί σήμερα στη Νάουσα, και σχετίζονται με τη μεταφορά της τοπικής ΔΟΥ έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου- Πασχαλίδου.
Η βουλευτής αναφέρει στη δήλωσή της:
«Σήμερα το πρωί στην Νάουσα φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι η μνημονιακή πολιτική επιβάλλεται στον ελληνικό λαό διά της βίας. Οι δυνάμεις της αστυνομίας κατέστειλαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και άσκηση ωμής βίας τη δίκαιη διαμαρτυρία των πολιτών της Νάουσας που θέλουν να περισώσουν τη λειτουργία της ΔΟΥ της πόλης τους, ενώ προέβησαν και σε συλλήψεις πολιτών, τους οποίους «βάφτισαν»…

…υποκινητές της. Καταγγέλλουμε με τον πιο έντονο τρόπο τις πρακτικές του υπουργού Δημόσιας Τάξης που πιστός στις υποσχέσεις υποταγής της τρικομματικής κυβέρνησης στην Τρόικα θέτει και την ΕΛΑΣ στην υπηρεσία των δανειστών και των απαιτήσεών τους. Σε μια περιοχή που μαστίζεται από την ανεργία η κυβέρνηση απαντά στις αγωνίες των ανθρώπων αυτών με κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών της περιοχής τους και άσκηση βίας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η πολιτική της έντασης που ακολουθεί η κυβέρνηση Σαμαρά στρέφεται ενάντια στην αγωνιζόμενη ελληνική κοινωνία. Η κατατρομοκράτηση του λαού δεν θα γίνει ανεκτή, η νομιμοποίηση της μνημονιακής πολιτικής έχει ξεθωριάσει, η λύση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση των μνημονίων της συγκάλυψης και του ξεπουλήματος της χώρας».