Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρόσκληση ενδιαφέροντος από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας για διάφορα προϊόντα

Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν για τις οικογένειές τους, μέσω του κινήματος “Χωρίς Μεσάζοντες”, μεγάλες ποσότητες των παρακάτω προϊόντων:
  • Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο (100-120 τόνους) εσοδείας 2012-2013, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5 λίτρων
  • Φασόλια μέτρια (10-15 τόνους) σε συσκευασία των 5 κιλών
  • Ρύζι καρολίνα και νυχάκι (50 – 70 τόνους) σε συσκευασία των 5 κιλών
  • Πατάτες (200 – 250 τόνους) σε συσκευασία των 20 κιλών
Ο ομάδα μας, εντός των επόμενων εβδομάδων, θα προβεί σε ομαδική παραγγελία, ξεχωριστά για κάθε ένα από τα παραπάνω προϊόντα. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να προσέλθουν στην πόλη της Κατερίνης, έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας να ελέγξουν την ποιότητα, να δοκιμάσουν τα παραπάνω προϊόντα που πρόκειται να αγοράσουν και να συναποφασίσουν μέσω δημόσιας ψηφοφορίας την επιλογή του καταλληλότερου προμηθευτή.
Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους παραγωγούς, τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας, αλλά και προς τις επιχειρήσεις εκείνες που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας των παραπάνω προϊόντων.