Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας: συστήνει στα μέλη του να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα τους την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου η οποιαδήποτε άλλη Κυριακή

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας σχετικά με το θέμα που προέκυψε για το άνοιγμα των καταστημάτων, για δεύτερη Κυριακή στις 30 Δεκεμβρίου, αποφασίστηκε ότι: ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ την “πρωτοβουλία”  ανοίγματος της δεύτερης Κυριακής και κατόπιν τούτου, συστήνει στα μέλη του να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα τους για την συγκεκριμένη η οποιαδήποτε άλλη Κυριακή, πέρα από την μία θεσμοθετημένη.
Ωστόσο, οφείλουμε να αναφέρουμε, ότι όποιος συνάδελφος επιθυμεί να στηρίξει την απόφαση  του “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ “ είναι Νομοθετικά κατοχυρωμένος.
Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι μικρομεσαίοι έμποροι της Ελλάδος, γνωρίζουν την σωστή εξυπηρέτηση των καταναλωτών, των επιχειρήσεων, της απασχόλησης άλλα και της ανθρώπινης στοιχειώδους αξιοπρεπής διαβίωσης. Οι υποκινητές όλων των παραπάνω, είναι οι γνωστοί άγνωστοι, μέτοχοι ή εξυπηρετητές των γνωστών αλυσίδων και πολυκαταστημάτων.

 Το Δ.Σ.