Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εκδηλώσεις (από σήμερα) στο Μουσείο Βέροιας για τα Χριστούγεννα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Βέροιας, στο πνεύμα των εορτών, διοργανώνει μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων με στόχο μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν το Μουσείο και την ιστορία της Βέροιας μέσα από τα εορταστικά δρώμενα.
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 10.00 πμ.: “Στολίζουμε το δέντρο των Χριστουγέννων”. Τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Βέροιας στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, παρακολουθούν το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά “το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι” και παίρνουν βιβλία ως δώρα.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11.00 πμ.: “Διαβάζοντας παραμύθια στο αρχαιολογικό μουσείο Βέροιας”. Διαβάζουμε παραμύθια και τα παιδιά κατασκευάζουν τους δικούς τους γιορτινούς σελιδοδείκτες.
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11.00 πμ.: “Στο αρχαιολογικό μουσείο Βέροιας φτιάχνοντας το γούρι του 2013”. Τα παιδιά κατασκευάζουν το δικό τους γούρι για το Νέο Έτος με τη μορφή ενός εκθέματος του μουσείου.
Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 12.00 το μεσημέρι: “Ελάτε να γιορτάσουμε στο αρχαιολογικό μουσείο Βέροιας”! Μικροί και μεγάλοι γιορτάζουμε τον ερχομό του Νέου Έτους με μουσική, μπουφέ και γιορτινή ατμόσφαιρα.