Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Το "Κόμμα Πειρατών Ελλάδας" κάνει το πρώτο του συνέδριο

Από το “Κόμμα Πειρατών Ελλάδας” πήραμε την ακόλουθη ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι, το 1ο Συνέδριο του Kόμματος Πειρατών Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γκράβας, στην Αθήνα, στις 3 και 4 Νοεμβρίου. Στη σελίδα https://www.pirateparty.gr/synedrio/index.html υπάρχουν όλες οι σχετικές πληροφορίες.
Στο Συνέδριο θα επικυρωθούν το καταστατικό και οι αρχές του κόμματος και θα αναδειχθεί η πρώτη εκλεγμένη Διοικούσα Επιτροπή. Πρόκειται για κορυφαία πολιτική διαδικασία για το κόμμα μας.
Με μόλις δέκα μήνες στην πολιτική σκηνή και…

…εμπειρία από δύο εκλογικές αναμετρήσεις, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας άγγιξε το 1% το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC https://docs.google.com/file/d/0B1uioldKUjTeanU2Zk9JM3hUTE0/edit?pli=1.

Οι συνθήκες στην Ελλάδα, με την αποτυχία του σημερινού πολιτικού συστήματος να βρει λύσεις στο πρόβλημα κρίσης χρέους, δημιουργούν τα κίνητρα στους ανθρώπους να στραφούν προς τα μικρά κόμματα, που φιλοδοξούν να γίνουν κυρίαρχα ιδεολογικά ρεύματα.
Πολλοί νέοι άνθρωποι κινητοποιήθηκαν και εντάχθηκαν στην αναδυόμενη δύναμη του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας πρεσβεύει την άμεση συμμετοχική δημοκρατία και αποζητά τη διαφάνεια, υπερασπίζεται τα ψηφιακά δικαιώματα και τις ελευθερίες, προσδοκά τη συμμετοχική ψηφιακή διακυβέρνηση και τη συλλογική διαχείριση φυσικών και οικονομικών πόρων.
Από το Προεδρείο του Συνεδρίου
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας