Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πετρέλαιο θέρμανσης: 33.388 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης μέχρι χθες

Συνολικά 33.388 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης υποβλήθηκαν μέχρι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 3 μετά το μεσημέρι, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.gsis.gr, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

Από τις αιτήσεις αυτές, οι 27.460 είχαν εγκριθεί.
“Κατά τις πρώτες ημέρες εκκίνησης της εφαρμογής έχουμε δεχτεί πολλά τηλεφωνήματα πολιτών που ζητούν διευκρινίσεις, γεγονός που καταδεικνύει την θετική ανταπόκριση του κόσμου” δήλωσε στο ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρης Θεοχάρης
“Ένα από τα πιο βασικά προβλήματα που έχουν ανακύψει αφορά…

…τους δικαιούχους του επιδόματος που έχουν ήδη παραγγείλει πετρέλαιο θέρμανσης” τόνισε ο κ. Θεοχάρης, προσθέτοντας “προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο της εφαρμογής που θα έχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα και θα είναι πιο εύχρηστο στο κοινό”.
Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική εφαρμογή καταβολής επιδόματος θέρμανσης ούτως ώστε να υποβάλουν αιτήσεις όσοι καταναλώσουν εφέτος πετρέλαιο θέρμανσης.
Εντός 20 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης στο Taxis θα καταβάλλεται το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης (0,28 ευρώ/λίτρο) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 2104803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή στο web site της Γ.Γ.Π.Σ www.gsis.gr.