Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη στα έργα έκανε ο Καραπαναγιωτίδης


Τις εργασίες του δρόμου Φυτειάς-Αρκοχωρίου επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τον ανάδοχο του έργου. 

Στον χώρο των εργασιών βρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός και ο Αντιδήμαρχος Μανόλης Βαδόλας, καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Ενοτήτων Φυτειάς και Αρκοχωρίου κ.κ. Αγγέλου και Πασχούλας. 
Το συγκεκριμένο έργο της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ, ολοκληρώθηκε μέχρι το στάδιο της ασφαλτόστρωσης (διανοίξεις, τρία άλφα κ.λπ.), ενώ η άσφαλτος θα πέσει την ερχόμενη άνοιξη και με το που θα ανοίξει ο καιρός ώστε να παραδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ημαθίας. Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου δρόμου, μήκους περίπου 5 χιλιομέτρων, αποτελούσε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των δύο πανέμορφων ορεινών δημοτικών διαμερισμάτων της Ημαθίας. Ο εξαιρετικής ποιότητας δρόμος που υλοποιείται, μέσα σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον, ενώνει σε πέντε μόλις λεπτά τα δύο διαμερίσματα και φυσικά τους Δήμους Βέροιας και Νάουσας.
laikoyra