Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Φίλιππος Βέροιας, η χθεσινή συνέντευξη τύπου

(επί τη ευκαιρία η “Περισκόπηση” θα ήθελε να ευχαριστήσει τους υπεύθυνους για την πρόσκληση που μας έστειλαν).

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του Φιλίππου Βέροιας με την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου να ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου και την ομάδα της πόλης μας να αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ανατόλια.
Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ κ. Τραπεζανλίδης Γιώργος επικεφαλής της Διοικούσας επιτροπής στην παρουσίαση – έναρξη των δραστηριοτήτων καλωσόρισε τους εκπροσώπους του τύπου και αναφέρθηκε εφ’ όλης της ύλης στα θέματα της ομάδας.
Στην συνέντευξη- παρουσίαση ήταν παρόντα μέλη της διοικούσας επιτροπής, το τεχνικό τιμ, οι καλαθοσφαιριστές καθώς και αρκετοί φίλοι, υποστηρικτές και χορηγοί της ομάδας.

Πρόεδρος: Τραπεζανλίδης Γιώργος

Πέρυσι ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια από την Γ’ Εθνική, στην οποία μαζί μου κάποιοι άνθρωποι στήριξαν την ομάδα και προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις η ομάδα όχι μόνο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική αλλά και να πρωταγωνιστήσει όπως και έγινε.
Συνεχίζουμε είμαστε εδώ. Δουλέψαμε σαν Διοίκηση και μεγαλώσαμε την διοικούσα επιτροπή με κάποιους ανθρώπους που αγαπάνε την προσπάθεια, έχουμε κοινό σημείο επαφής ώστε να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αποτελείτε από επιτυχημένους επιχειρηματίες με τους οποίους μαζί θα πορευτούμε στις δύσκολες αυτές οικονομικές καταστάσεις που περνάει ο ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος και όχι μόνο.
Οι στόχοι που είχαμε θέσει πέρυσι ήταν η ομάδα να ξεκινήσει μια πορεία ώστε να μπορέσει τα επόμενα 2 χρόνια να βρεθεί στην Α2. Κατά το ήμισυ το έχουμε καταφέρει. Ανεβήκαμε στην Β’ Εθνική.
Σε συνεργασία με τους προπονητές, στους οποίους έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη για την εκπλήρωση των στόχων μας, φέραμε στην ομάδα αξιόλογους παίχτες κρατήσαμε τους καλύτερους από τον περυσινό κορμό μας και προωθήσαμε αξιόλογα ταλέντα από τα παιδικά τμήματα γιατί αυτοί αποτελούν το μέλλον του Φιλίππου.
Σε αυτή όλη την προσπάθεια μέγαλη συνεισφορά θα έχουν οι χορηγοί μας που φέτος πίστεψαν σε αυτή την προσπάθεια. Έτσι ο Φίλιππος θα έχει στην φανέλα την Τράπεζα Αττικής, και ευχαριστώ τον πρώην βουλευτή Τάσο Σιδηρόπουλο για την βοήθεια του στην εξασφάλιση της χορηγίας αυτής και το Regency Casino. Είναι τιμή μας που η ομάδα θα έχει δυο πολύ μεγάλους χορηγούς στην φανέλα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω για την αμέριστη βοήθεια τον πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Βέροιας Παύλο Παυλίδη.
Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και αυτό που αρχίσαμε πέρυσι να το συνεχίσουμε φέτος. Να μπορέσουμε να βγάλουμε το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο γιατί έχουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνική Πανελλαδικά. Τα παιδιά να έχουν υγεία.
Μέλος Διοικούσας Επιτροπής: Ηλίας Λαζός
Ευχαριστούμε που είστε όλοι εδώ. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής κάθε χρόνο αυξάνονται. Είναι σημαντικό το ότι στο τέλος της χρονιάς μπορούμε να τους κοιτάμε όλους στα μάτια. Το καλοκαίρι δεχθήκαμε πολλά τηλεφωνήματα από παίκτες και μάνατζερ που ήθελαν να έρθουν στον Φίλιππο. Η Βέροια έγινε μπασκετικός προορισμός, έχει μπει στον «χάρτη» και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Τα βήματα μας είναι αργά αλλά σταθερά. Σας ευχαριστώ όλους και εύχομαι καλή χρονιά.
Δημήτρης Γκίμας (Προπονητής)
Εγώ και ο συνεργάτης μου Χρήστος Μπλατσιώτης είμαστε 13 χρόνια στην θέση αυτή. Έχουμε περάσει από πολλές καταστάσεις στο τμήμα μπάσκετ. Όταν ξεκινούσαμε πριν από 13 χρόνια είχαμε όνειρα και στόχους. Αλλά αυτά για να πραγματοποιηθούνε έχουν ανάγκη από μια ισχυρή Διοίκηση. Δεν εστιάζω στο οικονομικό κομμάτι αλλά στο να είναι η Διοίκηση δίπλα στην ομάδα ώστε η ομάδα να είναι μια οικογένεια.
Ο Φίλιππος απέκτησε αξιοπιστία και μπήκε ξανά στον χάρτη του μπάσκετ. Στην ομάδα που κάναμε και στους παίκτες που ήρθαν ταιριάζει ο πρωταθλητισμός γι αυτό ο στόχος μας είναι η άνοδος. Η ομάδα θα φανεί στο γήπεδο.
Διαθέτουμε εξαιρετικούς παίχτες και τώρα το μπαλάκι ήρθε σε εμάς που πρέπει να παρουσιάσουμε μια καλή μια ομάδα. Έχουμε κάνει από τις 27 Αυγούστου μια πολύ καλή προετοιμασία μέχρι σήμερα με πολλές ώρες προπόνησης. Πλήγμα για την ομάδα είναι ο τραυματισμός του Παπαπέτρου αλλά καλύψαμε το κενό αυτό με τον Νίκο Ορφανό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει και να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή.
Χρήστος Μπλατσιώτης (Προπονητής)
Στον Φίλιππο ήρθαν ποιοτικοί παίκτες οι οποίοι δίνουν την δυνατότητα στους προπονητές να παρουσιάσουν μια ομάδα αντάξια των στόχων που τέθηκαν. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινά.
Ακολούθησαν ολιγόλεπτες ομιλίες των παιχτών του Φιλίππου με ευχές για καλή υγεία καλή χρονιά και επίτευξη όλων των στόχων ενώ στην συνέχεια Διοίκηση και προπονητές απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.
Στο χειρουργείο ο Παπαπέτρου
Όσον αφορά τον τραυματισμό του Παπαπέτρου ο παίκτης έχει πρόβλημα στο γόνατο με τον χόνδρο. Την Δευτέρα θα μπει για αρθροσκόπηση στο χειρουργείο ενώ υπολογίζεται ότι θα λείψει για περίπου 2 μήνες.