Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρώτα την έπνιξε και μετά της έβαλε ένα χταπόδι στο στόμα!

Δικαστήριο της πόλης Ιντσεόν, δυτικά της Σεούλ, καταδίκασε 31χρονο σε ισόβια για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της φίλης του σε μοτέλ της πόλης τον Απρίλιο του 2010. Το ζευγάρι είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα είχε αγοράσει δύο ζωντανά χταπόδια που θεωρούνται στη Νότια Κορέα ως τοπική σπεσιαλιτέ. Η κατανάλωσή τους είναι πολύ συνηθισμένη στη χώρα, όμως πολλές φορές μπορεί να θεωρηθεί μοιραία γιατί είναι πιθανόν τα πλοκάμια να φράξουν τον φάρυγγα προκαλώντας ασφυξία. 
Αυτό ακριβώς ισχυρίστηκε πως συνέβη στην 24χρονη ο κατηγορούμενος και πραγματικά ένα πλοκάμι βρέθηκε στο φάρυγγά της. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε, όπως διαγνώστηκε, από ασφυξία, λίγες ώρες αργότερα. Η σορός της αποτεφρώθηκε. Ομως ο πατέρας του θύματος ανακάλυψε ότι…

…η κόρη του είχε κάνει ασφάλειας ζωής 200 εκατομμυρίων γουόν (139.500 ευρώ) με δικαιούχο τον Κιμ, μόλις μια εβδομάδα πριν από το θάνατό της.

Η έρευνα ξανάνοιξε δύο χρόνια αργότερα. Το δικαστήριο του Ιντσεόν αποφάνθηκε πως αν και πτώμα δεν υπάρχει, οι “έμμεσες αποδείξεις” ήταν αρκετές για να καταδικαστεί ο Κιμ.”Η πιθανότερη αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός με κάποιο ελαφρύ ύφασμα. Το θύμα δεν μπορούσε να μασήσει καλά και είναι αδύνατον να έβαλε, χωρίς να το τεμαχίσει, ολόκληρο το χταπόδι στο στόμα της”, ανακοίνωσε το δικαστήριο, το οποίο έκρινε πως ο Κιμ την έπνιξε και μετά τοποθέτησε το χταπόδι στο στόμα της.