Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ένα ακόμη τσουβάλιασμα των πάντων

Εμφανίστηκε πάλι ο Τζήμερος (που τον είχαμε χάσει τελευταία), που είχε γράψει και επιστολή στη Μέρκελ – ξεκινώντας με το γνωστό “Εξοχοτάτη” και συνεχίζοντας μεταξύ άλλων με το επίσης γνωστό πλέον “Αν στην Ιταλία η Μαφία έχει συναλλαγές με το κράτος, στην Ελλάδα, Μαφία είναι το ίδιο το κράτος!» και φυσικά το ανεπανάληπτο “Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν…» (τώρα, με ποια ελληνοκεντρική λογική ο Τζήμερος ζητούσε από ξένο πολιτικό να απαγορεύσει κάτι – οτιδήποτε – σε οποιονδήποτε Έλληνα πολιτικό, αυτό είναι άλλο θέμα! Φυσικά κάτι θυμίζει, ας πούμε εκείνον τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος έλεγε κάτι παρόμοια περί κλεφτών και διεφθαρμένων κλπ κλπ).

Όπως και να ‘χει, ο Τζήμερος τα έβαλε με τον Φωτόπουλο και ανέβασε στο twitter του το παρακάτω: «O Φωτόπουλος θα κατεβάσει τους διακόπτες. Τον Φωτόπουλο θα τον κατεβάσει επιτέλους κανένας; Πόσο ακόμα θα κάνουν κουμάντο οι συνδικαλήτες;»

Είπαμε, είναι δύσκολο να ξεκινάς με ελπίδες και προοπτικές, να σου φεύγουν ένα κάρο σημαντικά στελέχη του κόμματός σου (κατηγορώντας σε για διάφορα πράγματα) και στο τέλος να εισπράττεις και ποσοστό 1,59% στις εκλογές. Κάπως θα πρέπει να συντηρηθείς στην επικαιρότητα, χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις και τσουβαλιάζοντας για μια φορά ακόμη (προφανώς πρόκειται περί συνηθείας) άπαντες.