Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αποκομιδή απορριμάτων: μια μικρή υπομονή και πιστεύουμε πως θα λυθεί


Παράπονα ακούσαμε το σαββατοκύριακο, σε διάφορα σημεία του Δήμου Αλεξάνδρειας, για τη μη αποκομιδή των σκουπιδιών τις τελευταίες ημέρες.
Και μας είπαν να τα μεταφέρουμε.
Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε υπερασπιστές ή τιμητές κανενός θα γράψουμε το ίδιο ακριβώς με αυτό που είπαμε στις συζητήσεις που είχαμε.
1ο) το προσωπικό είναι ελάχιστο, αφού κάποιοι δεν μπόρεσαν να δουν λίγο μακρύτερα από τη μύτη τους και έτσι βρέθηκε ο “καλλικρατικός” Δήμος με ελάχιστο προσωπικό στην καθαριότητα,
2ο) αν θυμηθούμε καλά, είχαμε 2 εκλογικές αναμετρήσεις μέσα σε διάστημα 2 μηνών – οπότε οποιαδήποτε πρόσληψη είχε παγώσει,
3ο) κάποιες συμβάσεις με εργαζομένους που υπήρχαν έληξαν στο μεσοδιάστημα,
4ο) και σημαντικότερο: οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα στο Δήμο ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κάνουν ότι είναι δυνατό, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν όλα τα χωριά του Δήμου καθώς και το (μεγάλο σε πληθυσμό) κέντρο του, την Αλεξάνδρεια.
Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε επίσης και την αναστολή λειτουργίας του Δήμου, την προηγούμενη Τετάρτη και Πέμπτη, οπότε τα πράγματα βγήκαν λίγο από τη ροή τους. Οπότε μια μικρή υπομονή, ας κρατήσουμε και μέσα ότι μπορούμε και πιστεύουμε πως όλα θα επανέλθουν σε λίγες ημέρες στην κανονική τους ροή.