Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνελήφθη 22χρονος για ληστεία σε βάρος 53χρονης στην Αλεξάνδρεια

Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως o δράστης δύο ακόμα ληστειών σε βάρος γυναικών στην Αλεξάνδρεια και για τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε ποδήλατο.

Συνελήφθη χθες (21.09.2012), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών για ληστεία σε βάρος 53χρονης ημεδαπής.  
Ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης δύο ακόμα ληστειών σε βάρος γυναικών στην Αλεξάνδρεια.  Ειδικότερα, χθες (21.09.2012) το πρωί, με τη χρήση σωματικής βίας ο προαναφερόμενος αφαίρεσε την τσάντα από 53χρονη ημεδαπή που περιείχε το χρηματικό ποσό των (120) Ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα και επιχείρησε να τραπεί σε φυγή με ποδήλατο, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.
Η τσάντα βρέθηκε και αποδόθηκε με το περιεχόμενό της στην 53χρονη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως o δράστης δύο ακόμα ληστειών σε βάρος γυναικών στην Αλεξάνδρεια, όπου στη συνέχεια τρεπόταν σε φυγή με ποδήλατο:
– Την 18.09.2012 το βράδυ, ο συλληφθείς με την απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσε από 32χρονη ημεδαπή μικρό χρηματικό ποσό.
– Την 05.08.2012 πρώτες πρωινές ώρες, ο συλληφθείς με την απειλή πυροβόλου όπλου αφαίρεσε την τσάντα μίας 24χρονης ημεδαπής που είχε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ, διάφορα προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο . (Σχετικό το από 05-08-2012 Δελτίο Τύπου)
Το προαναφερόμενο ποδήλατο κατασχέθηκε.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του 22χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας