Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Καρατζαφέρης στο "Ράδιο Αλεξάνδρεια": "Ηρωΐνη η Ελλάδα να πουλούσε επισήμως, δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση"


Τηλεφωνική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Χάρη Καφτεράνη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ήταν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ο Καρατζαφέρης μίλησε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο τον είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.
Απαντώντας σε ερώτηση για ευθύνες πολιτικών για τη σημερινή κατάσταση ανέφερε πως “αν ανοίξουμε ποινολόγιο αυτή τη στιγμή, θα φτάσουμε πολύ μακριά” ενώ για όσα ακούγονται για δόλο του Παπανδρέου που μας έβαλε στο ΔΝΤ η απάντηση του ήταν αφοπλιστική: “ο δόλος εμπεριέχει στοιχειώδη ευφυΐα”.
Αναφερόμενος στην κρίση, στη διαχείρισή της και στην έξοδο, δήλωσε υποστηρικτής της λύσης…

…της κυκλοφορίας διπλού νομίσματος. “Πιστεύω ότι η λύση αυτή τη στιγμή είναι το διπλό νόμισμα για 2-3 χρόνια, μέχρι να βγούμε από την κρίση”, ενώ συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ηρωΐνη η Ελλάδα να πουλούσε επισήμως δεν πρόκειται να βγούμε από την κρίση”.

Εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά υπέρμαχος της λύσης αλά Τουρκία, αναφέροντας πως ο στρατός είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να μας βγάλει από την κρίση (“είναι μεγάλο εργοτάξιο” είπε), αν χρησιμοποιηθεί ως δύναμη παραγωγής προϊόντων.
Για τον Πρωθυπουργό είπε πως στην αρχή ήταν κοκοράκι έναντι της Μέρκελ ενώ στη συνέχεια «έγινε κοτούλα».
Για πολλοστή φορά διατήρησε τη θέση του και δήλωσε ότι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να φύγουν όλοι από τη χώρα, ενώ αναφερόμενος στο θέμα σε συνδυασμό και με τη Χρυσή Αυγή και τις ενέργειες της δήλωσε πως “για εμένα σκοπός είναι να φύγουν, για αυτούς (υπονοώντας τη Χρυσή Αυγή) είναι το μέσον”.
Για τους 3 αρχηγούς (Καμμένο, Τσίπρα και Μιχαλολιάκο) είπε ότι πρέπει να αλλάξουν πολιτική γιατί κρατούν τον αναπτήρα που θα ανάψει την κοινωνική έκρηξη,
Τέλος, αναφερόμενος στο δικό του κόμμα είπε ότι βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης σε όλη τη χώρα ενώ μιλώντας γα τον ίδιο είπε: “να το καταλάβουν καλά, θα με βρουν μπροστά τους.”