Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Βόμβα" με Αλέξανδρο Ράπτη ο Φίλιππος


Ο Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη. Ο πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ Γιώργος Τραπεζανλίδης και ο παίκτης έδωσαν τα χέρια σήμερα το βράδυ (6/9) και ο παίχτης θα φορέσει την φανέλα του Φιλίππου για ένα χρόνο.
O Αλέξανδρος Ράπτης κατάγεται από την Κατερίνη έχει αγωνισθεί σε όλες τις ομάδες της πόλης του. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρχέλαο, μεταπήδησε στον Πιερικό ενώ συμμετείχε και όταν οι δυο ομάδες αποφάσισαν να συγχωνευτούν μαζί ως Πιερικός Αρχέλαος.
Το 2010 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Α2 με την ΑΕΚ Άργους, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν με την ομάδα του Παγκρατίου.
Ο Αλέξανδρος Ράπτης δήλωσε στο filipposbc.gr : « Είμαι ικανοποιημένος από τον ερχομό μου στην Βέροια και στον Φίλιππο. Ξέρω ότι γίνεται σοβαρή δουλειά από πλευράς Διοίκησης και στόχος είναι να δημιουργηθεί μια δυνατή ομάδα με σκοπό την παραμονή στις μεγάλες κατηγορίες. Ελπίζω ο κόσμος της Βέροιας να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή και να έρθει στο γήπεδο»
Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr : «Η απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη έγινε μετά από πολλές καλές επιλογές παιχτών που είχε στα χέρια της η Διοίκηση και το τεχνικό team της ομάδας.  Η ομάδα σε μεγάλο βαθμό έχει ολοκληρώσει τον μεταγραφικό της κύκλο. Ψάχνουμε για ακόμη έναν περιφερειακό παίχτη αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο αν βρεθεί κάποια καλή λύση από μεγάλη κατηγορία.»