Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μετρητές ΔΕΗ: διάφοροι τρόποι "προστασίας" τους ανά την Ελλάδα

Και οι αντιδράσεις με τα προβλήματα που δημιουργεί η απόφαση για τη διακοπή παροχής του ρεύματος (σε περίπτωση μη καταβολής οποιουδήποτε τέλους εισπράτεται – παρανόμως – μέσω της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθήνας ΔΕΗ) συνεχίζονται και αυξάνονται (όπως αυξάνονται και οι κάθε είδους τρόποι “απομόνωσης” των μετρητών):
 – Σε χωριό της Δυτικής Ελλάδος, ιδιοκτήτης ακινήτου επιχείρησε να «χτίσει» το ρολόι του, ώστε σε περίπτωση οφειλής να μην μπορεί ο υπάλληλος της ΔΕΗ να το σφραγίσει! Συνετίστηκε, όμως, όταν συγχωριανός του που εργάζεται στη δημόσια επιχείρηση τον ενημέρωσε πως… τσάμπα κόπο θα κάνει, αφού μπορούν να κάνουν διακοπή και από αλλού!
– Σε κάποιες πολυκατοικίες της….

…Πάτρας ιδιοκτήτες διαμερισμάτων (μετά από συνεννόηση) κλειδώνουν με λουκέτα το χώρο που βρίσκονται τα ρολόγια της ΔΕΗ, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόσβαση στον εργολάβο ή τον υπάλληλο της εταιρείας που θέλει να κάνει διακοπή.
– Σε πολυκατοικίες της Πάτρας, οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες έχουν αποφασίσει να κατεβαίνουν… μαζεμένοι, όταν υπάλληλος της ΔΕΗ χτυπήσει κάποιο κουδούνι για να κάνει διακοπή. Δεν λείπουν οι εντάσεις και τα επεισόδια, ιδιαίτερα σε περίπτωση που ο οφειλέτης αντιμετωπίζει προβλήματα, γνωστά στους συγκάτοικούς του!
 
dete.gr