Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας: δυστυχώς αρχίζει να επαληθεύεται το …φουαγέ

Μόνο ως απογοητευτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τελευταία συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου μας. Σε αυτή είχαμε διαφωνίες, διακοπές, μέχρι και αποχώρηση του προέδρου είχαμε!
Δυστυχώς (και έχοντας την εμπειρία, ως θεατή, του συνόλου των προηγούμενων συνεδριάσεων μέχρι την τελευταία) αρχίζουν να επαληθεύονται όσοι προέβλεπαν στο ..φουαγέ, στα διαλείμματα των συνεδριάσεων, ότι “…μέσα στο πρώτο 6μηνο….

….θα γίνουμε μύλος”.
Δεν ήμουν παρών στο τελευταίο συμβούλιο, διάβασα όμως τι έγινε και μου μεταφέρθηκαν και πολλά. Δυστυχώς, σταδιακά, οι συνεδριάσεις θα αποκτούν αρνητικό ενδιαφέρον, αφού κάποιοι νομίζουν ότι θα λύσουν διαφωνίες του παρελθόντος ή θα προβάλλουν την άλλη δραστηριότητά τους (πχ σε συλλόγους ή αλλού).
Κρίμα, αφού η αίθουσα του Συμβουλίου είναι στην ουσία του τοπικό μας “κοινοβούλιο”. Κρίμα, γιατί (όπως είχα ξαναγράψει) οι συνήθειες και τα κακά της κεντρικής πολιτικής σκηνής μεταφέρονται αυτούσια σε τοπικό επίπεδο….

Μία απάντηση στο “Δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας: δυστυχώς αρχίζει να επαληθεύεται το …φουαγέ”

Ετσι ακριβώς ειναι, δυστυχώς.
Βασικη ευθύνη κατα τη γνωμη μου εχει το προεδρείο. Δεν μπορει να πεταγεται οποιος θελει, ουτε να μην υπαρχει λιστα ομιλιτων. Μαλλον ο προεδρος πρεπει να αποχωρήσει οριστικα. Ειναι φανερο οτι δεν μπορει να τηρήσει τις στοιχειώδεις αρχες συνεδρίασης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.