πρώτη φορά, 3 χρόνια τώρα στο blog, βάζω ξανά την ίδια ανάρτηση. Όμως επιβάλλεται, μήπως και αντιληφθούμε τι έγινε τόσα χρόνια και τι πρόκειται να γίνει στο εξής.
Καθόλου άδικο δεν έχουν αυτοί που σήμερα έλεγαν ότι οι πραγματικοί φταίχτες δεν είναι μόνο η Διαμαντοπούλου, το Υπουργείο (πρώην Εθνικής, για να μην το ξεχνάμε και αυτό!) Παιδείας ή οι κατά τόπους Αρχές. Αυτοί κοιτάνε τη δουλειά τους, και ας έχει καταστροφικά αποτελέσματα. Έχουν όλοι αυτοί (οι παραπάνω) το μερίδιο της ευθύνης τους, αναμφίβολα.
![](https://lh6.googleusercontent.com/-WC8D58z9zUE/TYKD5tmhYLI/AAAAAAAAGWU/0hxVV2_3m2U/s1600/thrania.jpg)
Χωρίς σοβαρό προγραμματισμό, χωρίς προοπτική, έδωσαν ρέστα ώστε να ικανοποιήσουν την εκλογική πελατεία, και να εξαργυρώσουν μετά την …”επιτυχία”!
Μυστρί να φαίνεται και κορδελίτσες να κόβονται, και όπου θέλει ας βγάλει!