Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Χαλκίδης: υπέρ της διατήρησης της λειτουργίας του Γυμνασίου Τρικάλων, "δεσμεύομαι, να συναντηθώ προσωπικά με την Υπουργό κ. Άννα Διαμαντοπούλου"

Δήλωση για το θέμα του λουκέτου στο Γυμνάσιο Τρικάλων έκανε και ο βουλευτής ΝΔ Μιχάλης Χαλκίδης.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, παραβρέθηκε και συμμετείχε σε σύσκεψη παρουσία του τοπικού Δημοτικού Συμβούλου, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και των τοπικών Συμβουλίων με θέμα τις συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων και αφού άκουσε τις θέσεις των φορέων, έκανε την δική του τοποθέτηση επί του θέματος, η οποία είναι υπέρ της διατήρησης της λειτουργίας του Γυμνασίου Τρικάλων.
Μετά τη σύσκεψη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η θέση μας για το ζήτημα…
…των συγχωνεύσεων των σχολικών μονάδων είναι ήδη γνωστή από τη δήλωσή μου η οποία έχει δημοσιοποιηθεί πρόσφατα. Η συνάντηση αυτή θα έπρεπε να έχει λάβει χώρα σε χρόνο προγενέστερο και να υπήρχε συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, ώστε να ήταν ισχυρότερη, πιο αποτελεσματική και πιο ουσιαστική.
Δεσμεύομαι, να συναντηθώ προσωπικά με την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ. Άννα Διαμαντοπούλου, προκειμένου καταθέσω τις θέσεις των τοπικών κοινωνιών για ένα καθόλα δίκαιο αίτημα, αυτό της διατήρησης του Γυμνασίου Τρικάλων, θέση με την οποία και ο ίδιος ταυτίζομαι».