Η σελίδα που διαβάζετε…

Έγκυρα και με άποψη, από το 2007, είμαστε μαζί σας σε καθημερινή βάση. Πάντοτε τεκμηριωμένα και με σεβασμό στον αναγνώστη.

Καλώς ήρθατε στην Περισκόπηση!

Σε μια σελίδα που δεν είναι μια ιστοσελίδα καθαρά ειδησεογραφικής φύσης, όπως είναι αρκετές αξιόλογες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, που έχουν σχέση με την Ημαθία και τις επιμελούνται/διαχειρίζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Καλώς ήρθατε σε μια σελίδα που είναι μαζί σας από το 2007, που καταγράφει και παρουσιάζει τα βασικότερα γεγονότα της επικαιρότητας μέσα από τη ματιά του γράφοντα, σε μια σελίδα που δεν μπορεί να μπει στον κατάλογο των ιστοτόπων ή των blogs που θέλουν να λέγονται “ενημερωτικά” ούτε στον κατάλογο αυτών που θέλουν να λέγονται “ψυχαγωγικά”, ούτε σε κάποιον άλλο… κατάλογο!!!

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε και να γράφουμε αντισυμβατικά (κάποιοι αυτό το λένε “out of the box”). Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε ορισμένους – επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να το κάνουν ή επειδή αδυνατούν να αποδεχθούν ότι υπάρχει ως ενδεχόμενο! Γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε την Περισκόπηση είτε την αγαπάει κανείς και την παρακολουθεί συνεχώς είτε το αντίθετο. Σίγουρα πάντως μόλις τη μάθει, δύσκολα μένει αδιάφορος…

Στην Περισκόπηση γράφουμε σε γλώσσα “ελεύθερη” και καθημερινή (κάποιες φορές και με τρόπο που είναι σατιρικός και καυστικός ταυτόχρονα) για όσα συμβαίνουν γύρω μας, στη χώρα μας και στον κόσμο. Δίνουμε έμφαση σε αυτά που αφορούν κυρίως το Δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και την Περιφ. Ενότητα Ημαθίας γενικότερα.

Η σελίδα γράφεται από κάποιον που δεν είναι δημοσιογράφος. Είναι ξεκάθαρο πως άλλο πράγμα είναι ο “δημοσιογράφος” με την κλασσική έννοια του όρου και άλλο πράγμα το “γράφειν δημοσίως”.

Βασικά χαρακτηριστικά της Περισκόπησης, απ’ την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο διαδίκτυο, είναι το πρωτότυπο περιεχόμενο και ο σχολιασμός (με μια διαφορετική ματιά) όσων συμβαίνουν. Απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε απαιτητικούς αναγνώστες. Συνειδητά στην Περισκόπηση βάζουμε σε δεύτερο ή ακόμη και σε τρίτο πλάνο τη συνήθη θεματολογία και εμβαθύνουμε ή παρουσιάζουμε θέματα που δεν είναι αυτό που λέμε “ελκυστικά” και “για πολλά κλικ”.

Στην “Περισκόπηση”, πέραν των ειδήσεων, αναρτώνται άρθρα του διαχειριστή της, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων που έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Ακόμη, αναρτώνται/αναπαράγονται άρθρα ή τμήματά τους (με παραπομπή στο σύνολο κάθε άρθρου) που έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ημαθίας ή άλλους ιστότοπους του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Φυσικά πάντα με αναφορά ή/και ενεργό link στην πηγή.

Περισκόπηση social media

Την Περισκόπηση θα την βρείτε στο facebook, στο X/twitter, στο instagram, στο you tube… Είμαστε μαζί κάθε ημέρα. Έγκυρα, με άποψη.

Επιλέξετε τα link και Εγγραφείτε/συνδεθείτε!


Η “Περισκόπηση” δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων που δεν ανήκουν σε αυτή ή δεν είναι διαχειριστής τους, με τις οποίες συνδέεται με link (υπερσυνδέσεις), αφού το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν δύναται να ελέγχεται και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση προς την “Περισκόπηση” (άλλως ειπείν: μέσα σε μια ανάρτηση της Περισκόπησης πιθανόν να υπάρχει κάποιο link προς μια άλλη ιστοσελίδα, όμως κάποια στιγμή είτε το περιεχόμενο της συνδεδεμένης ιστοσελίδας να έχει αλλάξει είτε αυτή να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο).

Από τη στιγμή που η “Περισκόπηση” δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου των προαναφερόμενων ιστοσελίδων τρίτων, δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτές, την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές τους.

Επίσης, τα links με ιστοσελίδες τρίτων δεν σημαίνουν ότι η “Περισκόπηση” συνδέεται απαραίτητα με οποιονδήποτε τρόπο με αυτές ή με τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές τους (είτε αυτοί είναι νομικά είτε είναι φυσικά πρόσωπα).

Η ανάρτηση ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, άρθρων, σχολίων ή/και απόψεων τρίτων δεν συνεπάγεται αυτόματα την υιοθέτησή τους από την “Περισκόπηση” και οποιαδήποτε ευθύνη (αστική ή ποινική) βαρύνει τους συντάκτες αυτών. Αναρτώνται με αποκλειστικό σκοπό τη γνωστοποίηση τους στους αναγνώστες της Περισκόπησης.

Μπορείτε να μας στέλνετε προς καταχώρηση ανακοινώσεις, δελτία τύπου, επώνυμα σχόλια ή/και απόψεις καθώς και υπογεγραμμένα άρθρα (η αποστολή τους δεν συνεπάγεται την εκ των προτέρων ανάληψη υποχρέωσης για τη δημοσίευσή τους).

Τάμογλου Σίμος,
διαχειριστής

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, εταιρίες κλπ στις οποίες αναφέρονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με οπτικοποίηση του περιεχομένου και για πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τους τελικούς χρήστες – επισκέπτες της Περισκόπησης.

e-periskopisi.gr
Διαχειριστής – Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Τάμογλου Συμεών

Περισκόπηση