Η σελίδα που διαβάζετε…

Έγκυρα και με άποψη, από το 2007, είμαστε μαζί σας σε καθημερινή βάση. Πάντοτε τεκμηριωμένα και με σεβασμό στον αναγνώστη.

Καλώς ήρθατε στην Περισκόπηση!

Σε μια σελίδα που δεν είναι μια ιστοσελίδα καθαρά ειδησεογραφικής φύσης, όπως αρκετές αξιόλογες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, έχουν σχέση με την Ημαθία και τις επιμελούνται/διαχειρίζονται επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

Καλώς ήρθατε σε μια σελίδα που είναι μαζί σας από το 2007, που καταγράφει και παρουσιάζει τα βασικότερα γεγονότα της επικαιρότητας μέσα από τη ματιά του γράφοντα, σε μια σελίδα που δεν μπορεί να μπει στον κατάλογο των ιστοτόπων ή των blogs που θέλουν να λέγονται “ενημερωτικά” ούτε στον κατάλογο αυτών που θέλουν να λέγονται “ψυχαγωγικά”, ούτε σε κάποιον άλλο… κατάλογο!!!

Μας αρέσει να σκεφτόμαστε “out of the box”, αντισυμβατικά. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους επειδή δεν μπορούν να το κάνουν οι ίδιοι ή επειδή αδυνατούν να αποδεχθούν ότι υπάρχει ως ενδεχόμενο. Για αυτό το λόγο άλλωστε την Περισκόπηση είτε την αγαπάει κανείς και την παρακολουθεί συνεχώς είτε το αντίθετο. Πάντως, μόλις τη μάθει, δύσκολα να μείνει αδιάφορος…

Στην Περισκόπηση γράφουμε σε γλώσσα “ελεύθερη” και καθημερινή (κάποιες φορές και με τρόπο που είναι σατιρικός και καυστικός ταυτόχρονα) για όσα συμβαίνουν γύρω μας, στη χώρα μας και στον κόσμο. Δίνουμε έμφαση σε αυτά που αφορούν κυρίως το Δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και την Περιφ. Ενότητα Ημαθίας γενικότερα.

Η σελίδα δεν γράφεται από δημοσιογράφο. Για εμάς άλλο πράγμα είναι ο “δημοσιογράφος” με την κλασσική έννοια του όρου και άλλο το “γράφειν δημοσίως”.

Βασικά χαρακτηριστικά της Περισκόπησης, απ’ την πρώτη ημέρα που βρίσκεται στο διαδίκτυο, είναι το πρωτότυπο περιεχόμενο και η διαφορετική ματιά σε αυτά που συμβαίνουν. Άλλωστε απευθύνεται σε απαιτητικούς αναγνώστες. Συνειδητά βάζει σε δεύτερο ή ακόμη και σε τρίτο πλάνο τη συνήθη θεματολογία, αφού συνήθως εμβαθύνει σε μια σειρά θεμάτων που δεν είναι αυτό που λέμε “ελκυστικά” και “για πολλά κλικ”.

Στην “Περισκόπηση”, πέραν των ειδήσεων, αναρτώνται άρθρα δικά μας, ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων που έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Ακόμη, αναρτώνται/αναπαράγονται άρθρα ή τμήματά τους (με παραπομπή στο σύνολο κάθε άρθρου) που έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ημαθίας ή άλλους ιστότοπους του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Φυσικά πάντα με αναφορά ή/και ενεργό link στην πηγή.

Περισκόπηση social media

Την Περισκόπηση θα τη βρείτε στο facebook, στο twitter, στο instagram, στο you tube… Είμαστε μαζί κάθε ημέρα. Έγκυρα, με άποψη.

Επιλέξετε τα link και Εγγραφείτε/συνδεθείτε!


Η “Περισκόπηση” δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων που δεν ανήκουν σε αυτή, με τις οποίες συνδέεται με link (υπερσυνδέσεις), αφού το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν δύναται να ελέγχεται και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση προς την “Περισκόπηση” (άλλως ειπείν, μπορεί να έχουμε link προς μια ιστοσελίδα μέσα σε μια ανάρτηση μας και κάποια στιγμή είτε να έχει αλλάξει το περιεχόμενο της συνδεδεμένης σελίδας ή η συνδεδεμένη σελίδα να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο).

Η “Περισκόπηση” δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου των προαναφερόμενων ιστοσελίδων τρίτων, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτές, την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές τους.

Επίσης, η σύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων δεν σημαίνει ότι η “Περισκόπηση” συνδέεται απαραίτητα με οποιαδήποτε από αυτές ή με τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές τους (είτε πρόκειται για εταιρίες είτε για φυσικά πρόσωπα).

Η ανάρτηση ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, άρθρων, σχολίων ή/και απόψεων τρίτων δεν συνεπάγεται αυτόματα την υιοθέτησή τους από την “Περισκόπηση” και οποιαδήποτε ευθύνη (αστική ή ποινική) βαρύνει τους συντάκτες αυτών. Αναρτώνται με αποκλειστικό σκοπό τη γνωστοποίηση τους στους αναγνώστες της παρούσας ιστοσελίδας.

Για τις καταχωρήσεις των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, σχολίων ή/και απόψεων καθώς και άρθρων που μας στέλνετε φυσικά δεν πρέπει να ρωτάτε για το κόστος τους. Η ανάρτησή τους δεν κοστίζει απολύτως τίποτε, είναι δωρεάν.

Τάμογλου Σίμος,
διαχειριστής

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, εταιρίες κλπ στις οποίες αναφέρονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με οπτικοποίηση του περιεχομένου και για πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τους τελικούς χρήστες – επισκέπτες της σελίδας.

Περισκόπηση