Η σελίδα που διαβάζετε…

Η παρούσα σελίδα δεν είναι μια ιστοσελίδα καθαρά ειδησεογραφικής φύσης, όπως αρκετές αξιόλογες που υπάρχουν στο διαδίκτυο και έχουν κάποια σχέση με την Ημαθία.
Η συγκεκριμένη σελίδα, που είναι μαζί σας από το 2007, καταγράφει και παρουσιάζει μέσα από τη ματιά του γράφοντα, σε γλώσσα “ελεύθερη” και καθημερινή (κάποιες φορές και με τρόπο που είναι σατιρικός και καυστικός ταυτόχρονα), όσα συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας, στη χώρα μας και στον κόσμο, δίδοντας όμως έμφαση σε αυτά που αφορούν το Δήμο Αλεξάνδρειας αλλά και την Περιφ. Ενότητα Ημαθίας γενικότερα.
Και φυσικά η σελίδα δεν γράφεται από δημοσιογράφο.
Για εμάς άλλο πράγμα είναι ο “δημοσιογράφος” με την κλασσική έννοια του όρου και άλλο το “γράφειν δημοσίως” . Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε στο διαδίκτυο ιστοσελίδες από την Ημαθία στις οποίες γράφουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι (και όχι κατά δήλωσή τους “δημοσιογράφοι”…!). Θα τις ξεχωρίσετε εύκολα και σας τις προτείνω για την ενημέρωσή σας.
.

Όσον αφορά την “Περισκόπηση”, για την ανάγνωση ορισμένων αναρτήσεών της απαιτείται υψηλός βαθμός αντίληψης των πραγμάτων σε συνδυασμό με αρκετή δόση χιούμορ. Αν στερείστε κάποιου εξ΄αυτών (ή ακόμη χειρότερα, αν δεν τα έχετε και τα 2 ταυτόχρονα)  τότε συνιστώ να βγείτε άμεσα από την σελίδα, άδικα θα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη, δεν διορθώνεται με τίποτε η κατάσταση!

Επίσης, από… τεχνικής άποψης: για να δείτε καλύτερα το e-periskopisi.gr καλό θα είναι η ανάλυση της οθόνης σας να είναι το λιγότερο 1024 x 768 (αυτό είναι κάτι που ευτυχώς διορθώνεται εύκολα, πηγαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και με δεξί κλικ επιλέξτε “ιδιότητες ->  ρυθμίσεις -> ανάλυση οθόνης”).
Εάν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εμφάνιση της σελίδας στον φυλλομετρτητή σας, παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μας, αναφέροντας το πρόβλημα αυτό (συσκευή που χρησιμοποιείτε, φυλλομετρητή, εμφάνιση κλπ).

Η “Περισκόπηση” δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων τρίτων που δεν ανήκουν σε αυτή, με τις οποίες συνδέεται με link (υπερσυνδέσεις), αφού το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων δεν δύναται να ελέγχεται και μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση προς την “Περισκόπηση” (άλλως ειπείν, μπορεί να έχουμε link προς μια ιστοσελίδα μέσα σε μια ανάρτηση και κάποια στιγμή είτε να έχει αλλάξει το περιεχόμενο της συνδεδεμένης σελίδας ή η συνδεδεμένη σελίδα να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο).

Η “Περισκόπηση” δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου των προαναφερόμενων ιστοσελίδων τρίτων, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για αυτό, την πολιτική απορρήτου ή τις πρακτικές τους.

Επίσης, η σύνδεση με ιστοσελίδες τρίτων δεν σημαίνει ότι η “Περισκόπηση” συνδέεται απαραίτητα με οποιαδήποτε από αυτές ή με τους ιδιοκτήτες – διαχειριστές τους (είτε πρόκειται για εταιρίες είτε για φυσικά πρόσωπα).

Στην “Περισκόπηση” αναρτώνται ανακοινώσεις, δελτία τύπου, σχόλια ή/και απόψεις τρίτων που έχουν αποσταλεί στο ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο. Ακόμη, αναρτώνται/αναπαράγονται άρθρα ή τμήματά τους (με παραπομπή στο σύνολο κάθε άρθρου) που έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ημαθίας ή άλλους ιστότοπους του εσωτερικού ή του εξωτερικού. Φυσικά πάντα με αναφορά ή/και ενεργό link στην πηγή.

Την Περισκόπηση θα τη βρείτε στο facebook, στο twitter, στο instagram, στο you tube… Είμαστε μαζί κάθε ημέρα. Έγκυρα, με άποψη. Εγγραφείτε/συνδεθείτε!

Για τις καταχωρήσεις των ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, σχολίων ή/και απόψεων καθώς και άρθρων που μας στέλνετε φυσικά δεν πρέπει να ρωτάτε για το κόστος τους. Η ανάρτησή τους δεν κοστίζει απολύτως τίποτε, είναι δωρεάν.

.
Η ανάρτηση ανακοινώσεων, δελτίων τύπου, άρθρων, σχολίων ή/και απόψεων τρίτων δεν συνεπάγεται αυτόματα την υιοθέτησή τους από την “Περισκόπηση” και οποιαδήποτε ευθύνη (αστική ή ποινική) βαρύνει τους συντάκτες αυτών. Αναρτώνται με αποκλειστικό σκοπό τη γνωστοποίηση τους στους αναγνώστες της παρούσας ιστοσελίδας.
.
Τάμογλου Σίμος
διαχειριστής

Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, εταιρίες κλπ στις οποίες αναφέρονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με οπτικοποίηση του περιεχομένου και για πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τους τελικούς χρήστες – επισκέπτες της σελίδας.

Περισκόπηση