Επικοινωνία

Η επαφή μεταξύ μας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Ορισμένοι αναγνώστες όμως μπορεί να θεωρήσουν πως κάποια ανάρτηση δεν είναι σωστή, τους θίγει ή είναι ανακριβής.
.
Επειδή η ορθότητα αλλά και η εγκυρότητα όσων αναρτώνται είναι το κυριότερο μέλημα μας, σε συνδυασμό με την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των αναγνωστών της “Περισκόπησης”, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή μαζί με τέσσερις τρόπους:
.
1) μέσω του skype, κάντε κλικ στην εικόνα για άμεση κλήση

2) μέσω email, στο periskopisi@hotmail.com Για να ανοίξετε το σύνδεσμο κάντε κλίκ εδώ

.
3) τηλεφωνικά, στο 694 670 2962 (με smartphone απλά επιλέξετε τον αριθμό για να καλέσετε απευθείας, χωρίς να κάνετε κάτι περισσότερο). Επίσης στον ίδιο αριθμό μπορείτε να στέλνετε σύντομα γραπτά μηνύματα καθώς και mms.
4) κλήση ή μήνυμα μέσω viber, whatsApp ή facebook messenger
.
Η τεχνολογία στα δάχτυλά σας δηλαδή. Τι άλλο πια να κάνουμε… ;;;

Στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ανοίξει (όταν επιλέξετε το παραπάνω link – ή αν θέλετε γράψτε απλά “periskopisi@hotmail.com”), μπορείτε να στέλνετε ανακοινώσεις, δελτία τύπου, φωτογραφίες και άλλο υλικό το οποίο θεωρείτε πως πρέπει να δημοσιευτεί και να γίνει γνωστό.


Φυσικά, με το πέρασμα του χρόνου, αναγκαστικά δικτυωθήκαμε και εμείς.

Την Περισκόπηση θα τη βρείτε στο facebook, στο twitter, στο instagram, στο you tube

Εγγραφείτε/συνδεθείτε!

* Όλα τα σήματα που εμφανίζονται στον παρόντα ιστότοπο ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, εταιρίες κλπ στις οποίες αναφέρονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με οπτικοποίηση του περιεχομένου και για πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τους τελικούς χρήστες – επισκέπτες του παρόντος ιστοτόπου.

Περισκόπηση