Επικοινωνία

Η επαφή μεταξύ μας ήταν, είναι και θα παραμείνει το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της Περισκόπησης. Τι νόημα θα είχε άλλωστε εμείς να γράφουμε κι εσείς απλά να διαβάζετε;;;

Διάδραση λοιπόν…!!

Με την Περισκόπηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με διάφορους τρόπους:

1) μέσω email, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου periskopisi@hotmail.com (πατήστε επάνω στη διεύθυνση και αν έχετε ρυθμίσει τον υπολογιστή σας θα σας ανοίξει παράθυρο – αλλιώς ξέρετε, copy/paste)

2) μέσω SKYPE

3) τηλεφωνικά, στο 6946702962 (αν μας διαβάζετε από smartphone απλά επιλέξτε τον αριθμό και το κινητό σας θα καλέσει απευθείας). Στον ίδιο αριθμό μπορείτε επίσης να στέλνετε sms και mms.

4) με μια κλήση είτε το VIBER, είτε στο WhatsApp (είναι συνδεδεμένα με τον πιο πάνω αριθμό κινητού) είτε στο Facebook Messenger.


Στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο μπορείτε να στέλνετε ανακοινώσεις, δελτία τύπου, φωτογραφίες, υλικό που αποτελεί είδηση και κρίνετε πως πρέπει να το δημοσιεύσουμε, παράπονα, αιτήματα κλπ κλπ κλπ….


Με το πέρασμα του χρόνου (από το 2007 είμαστε μαζί, μην ξεχνιόμαστε!!!), αναγκαστικά δικτυωθήκαμε κι εμείς. Οπότε μπορείτε να μας βρείτε σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ή πλατφόρμες διανομής εικόνας και ήχου.

Μας βρίσκετε στα εξής (μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφές όπου χρειάζεται, ώστε να βλέπετε το περιεχόμενο που “ανεβάζουμε” άμεσα):

– facebook (το προφίλ ΕΔΩ, για την ομάδα ΕΔΩ, για τη σελίδα ΕΔΩ)

twitter/X

instagram

youtube (για να μας βλέπετε και για να μας ακούτε)

Περισκόπηση podcasts (για να ακούτε τα podcasts της Περισκόπησης)

Να αναφέρουμε κάτι σημαντικό, επειδή μας το ρωτάτε: ΔΕΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ όλες μας τις αναρτήσεις! Το σύνολο όλων μπορείτε να το βρείτε μόνο μέσα στην Περισκόπηση – κάντε εγγραφή (το κόκκινο κουδουνάκι στην αρχική μας σελίδα) και θα σας έρχονται ειδοποιήσεις για όλα, αρκεί να έχετε ανοιχτό τον browser στη συσκευή σας!!!


Όλα τα σήματα και τα ονόματα που εμφανίζονται στον παρόντα ιστότοπο ανήκουν στις υπηρεσίες, φορείς, οργανισμούς, δημόσιες ή/και ιδιωτικές εταιρίες με τις οποίες σχετίζονται. Εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα για λόγους που σχετίζονται με την οπτικοποίηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας και για την πιο εύκολη ανεύρεσή τους από τον τελικό χρήστη/επισκέπτη της Περισκόπησης.

Περισκόπηση