Κατηγορίες
αθλητικά βόλεϊ

Το πρόγραμμα αγώνων των τμημάτων βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (16 και 17 Δεκεμβρίου)

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας βόλλεϊΜε ένα παιχνίδι εντός και ένα εκτός έδρας συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τα κορίτσια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας το σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, οι κορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας υποδέχονται στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας τις κορασίδες του Ίκαρου Έδεσσας. Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου οι παγκορασίδες θα αγωνιστούν εκτός έδρας με την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Το παιχνίδι της ομάδας βόλεϊ των γυναικών που θα γινόταν στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας με την ομάδα του Αία Κιλκίς την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου αναβάλλεται. Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Κιλκίς.

Ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας καλεί τους φιλάθλους της περιοχής μας να παρευρεθούν στο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, γιατί “όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια των τμημάτων βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας η παρουσία του κόσμου δίνει δύναμη και ώθηση στα κορίτσια μας, έτσι και σ’ αυτό το παιχνίδι η παρουσία σας θα μας βοηθήσει να αποδώσουμε τα μέγιστα για να σας ευχαριστήσουμε και να κερδίσουμε.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξη σας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας” καταλήγει η ανακοίνωση – κάλεσμα της ομάδας.