Κατηγορίες
Ημαθία κοινωνικά

Διανομή χυμών στους οφελούμενους του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ σε Βέροια και Νάουσα

Την Κυριακή 11 και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Π.Ε Ημαθίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει διανομή χυμών στους ωφελούμενους του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ) σε Βέροια και Νάουσα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.742 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους 8.900 σε όλη την Ημαθία.

Σημεία διανομής:

1)Για το Δήμο Βέροιας Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 3 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού COSMOS τέρμα Γεωρ. Κονδύλη Μακροχώρι – Βέροιας.

2)Για το Δήμο Νάουσας Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί, μέχρι τις 3 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού Α.Σ.Επισκοπής στην Επισκοπή Νάουσας.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.

Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.