Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τρεις συλλήψεις για διάφορα αδικήματα χθες στην Ημαθία

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυν. Δ/νσης Ημαθίας.
Σε βάρος των συλληφθέντων εκκρεμούσαν κατά περίπτωση εντάλματα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες, 09.04.2013, το πρωί, αστυνομική επιχείρηση στις περιοχές Αγίου Ραφαήλ Βέροιας και στο Μακροχώρι Ημαθίας, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..
Για την επιχείρηση αυτή διατέθηκαν συνολικά δεκαεννέα αστυνομικοί και κατά τη διάρκεια της πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες και συνελήφθησαν τρία άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν είναι:

  • ένας ημεδαπός 23 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κατερίνης για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών . Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές κατά το τελευταίο οκτάμηνο του 2012 στην ευρύτερη περιοχή της Πιερίας, της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης. (Σχετικό το από 11.01.2013 Δελτίο Τύπου μας)
  • ένας ημεδαπός 36 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Βόλου για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών .
  • μία ημεδαπή 30 ετών, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως κατά περίπτωση.