Κατηγορίες
τοπική επικαιρότητα

Συνάντηση Γκυρίνη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τη γέφυρα στον Π. Πρόδρομο

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αλεξάνδρειας, την Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης, επισκέφθηκε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, και συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Τριαντόπουλο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής Ημαθίας και πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γιαννάκης.

Στόχος της συνάντησης ήταν η εξασφάλιση χρηματοδότησης, Κατασκευής της Γέφυρας Προδόμου που κατέρρευσε μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα στις 26-1-2023, με τη δέσμευση του Υφυπουργού κ. Χ. Τριαντόπουλου, για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης, μετά τη συνάντηση ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ Χρήστο Τριαντόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα κατασκευής της γέφυρας Προδρόμου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της βουλής και βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολο Βεσύροπουλο για τη στήριξη του αιτήματος, επισημαίνοντας ότι με τη μεθοδική δουλειά μας να φέρνει αποτελέσματα, άλλο ένα έργο ουσίας παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης του.

“Ως Δημοτική Αρχή κάνουμε πραγματικότητα όλα όσα υποσχεθήκαμε στους πολίτες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Μένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας και συνεχίζουμε” αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.