Κατηγορίες
βουλευτές πολιτική

Στη Επιτροπή της Βουλής για τον νέο Κώδικα Μετανάστευσης μίλησε ο Λ. Τσαβδαρίδης

Για έναν Νέο Κώδικα Μετανάστευσης που αποτυπώνει την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης της ΝΔ να ακολουθήσει μία μεταναστευτική πολιτική που ανταποκρίνεται με σειρά απαραίτητων καινοτομιών στις σύγχρονες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας αλλά και της ελληνικής οικονομίας, έκανε λόγο στην τοποθέτησή του στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο Εισηγητής της ΝΔ, Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Ο κ. Τσαβδαρίδης τόνισε ότι σε καιρούς που κάποιοι προσπαθούν να εργαλειοποιήσουν το μεταναστευτικό και να το μετατρέψουν σε πεδίο παραγωγής μύθων και «fake news», η Κυβέρνηση αναμορφώνει και επικαιροποιεί το ισχύον παρωχημένο νομοθετικό πλαίσιο αναφορικά με τις διαδικασίες νόμιμης εισόδου και διαμονής πολιτών τρίτων χωρών στην Ελλάδα.

Κάλεσε δε την αξιωματική αντιπολίτευση να απαντήσει επιτέλους ξεκάθαρα για το ποια μεταναστευτική πολιτική θέλει, τονίζοντας ότι η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ των ανοιχτών συνόρων, του πάνω από 1 εκ. αφίξεις στη χώρα και χιλιάδες νεκρούς στο Αιγαίο και της ντροπής της Ειδομένης και της Μόριας, έχει στην πράξη καταδικαστεί στη συνείδηση όλων.

Δείτε την τοποθέτηση του Λ. Τσαβδαρίδη: