Κατηγορίες
αθλητικά

Νίκησε στο ντέρμπι κορυφής η ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της ομάδας βόλεϊ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια από την Κατερίνη, στο παιχνίδι κορυφής με τον Πιερικό που έγινε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών.

Τα κορίτσια του coach Σταυρόπουλου με την υψηλή τους απόδοση ανάγκασαν το κοινό της Κατερίνης που είχε γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό Γυμναστήριο να τα χειροκροτήσει και να αποδεχθεί την ανωτερότητα τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια σχολιασμού καθώς υπήρξε από την ομάδα μας πλήρης κυριαρχία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ακόμη κι όταν υπήρξε στιγμιαία αντίδραση από τον έμπειρο προπονητή του Πιερικού Κ. Σαρρή και την ομάδα του, η απάντηση του Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ήταν τέτοια που δεν άφηνε πολλά περιθώρια στον αντίπαλο για κάτι περισσότερο. 

Μία τεράστια νίκη που “στέλνει” πολλά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση… 

Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 18/3/2023) ακόμη ένα ντέρμπι αυτή τη φορά μέσα στην Αλεξάνδρεια με αντίπαλο τους Πάνθηρες Κοζάνης. Ένα μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του ΓΑΣ θα προσπαθήσουν να πάρουν μία άτυπη “ρεβάνς” για την ήττα του πρώτου γύρου μέσα στη Κοζάνη και να κρατηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η παρουσία των θεατών κρίνεται απαραίτητη… 

Σύνθεση : (coach Σταυρόπουλος Γιάννης)  Χατζοπούλου Δήμητρα, Παπαεμμανουήλ Κωνσταντίνα, Ζηνωνίδου Μένια,  Μπέγκα Στέλλα, Παπάζη Αναστασία, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαμιχαήλ Κωνσταντίνα, Γιοβανοπούλου Έλενα, Τσέση Τσέρι, Μάγου Μαρία