Κατηγορίες
podcasts

podcast: Σεισμοί, Άρειος Πάγος, δοκάρια και … άουτ τοπικών πολιτικών

Οι σεισμοί που προκάλεσαν δεκάδες χιλιάδες θύματα σε Τουρκία – Συρία και η οργή που έχει αντικαταστήσει πλέον τη θλίψη είναι ένα από θέματα τα οποία σχολιάζουμε σε αυτό το επεισόδιο του podcast της Περισκόπησης.

Εκτός σχολιασμού δεν θα μπορούσε να μείνει η απόφαση του Άρειο Πάγου για τα δάνεια και τα funds, καθώς υπάρχουν πολλά σωστά που ακούγονται αλλά υπάρχουν και παραλογισμοί που ακούγονται. Φυσικά ενδιαφέρον προκαλεί η ταχύτητα με την οποία εκδόθηκε η απόφαση.

Η ΕΒΖ βγήκε και πάλι στο προσκήνιο μετά από δημοσίευμα εφημερίδας. Όμως στην περιοχή κάποιοι τώρα “ανακάλυψαν” ότι η παραχώρηση δεν ήταν συμφέρουσα για το Δημόσιο αλλά και την Οικονομία (τοπικά και γενικότερα).

Για το τέλος τρια ακόμη πράγματα: 1) τα προβλήματα της κεντροαριστεράς και κάποιων κεντροαριστερών της περιοχής καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια, 2) τα φωτορεπορτάζ της πίτας και των χορών και οι συνεχείς πρωταγωνιστές τους 3) το δοκάρι και οι διαστάσεις του – μια ιστορία που είναι μικρή επανάληψη ενός γεγονότος που είχε γίνει στην Ημαθία πριν από πολλά χρόνια.

Στο μικρόφωνο ο Σίμος Τάμογλου

Καλή ακρόαση σε όλους!

Το επεισόδιο μπορείτε επίσης να το ακούσετε στο Spotify:

Τα τελευταία 9 επεισόδια μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για να ακούτε την Περισκόπηση μπορείτε επίσης να εγγραφείτε σε κάποια από τις 6 διαφορετικές πλατφόρμες διανομής ήχου (Apple podcasts, Breaker, Google podcasts, Pocket Casts, RadioPublic, Spotify) στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα επεισόδια.

podcasts Περισκόπηση