Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ξεκινούν οι εργασίες μπροστά από το ΠΠΚ Αλεξάνδρειας

Τη σύμβαση για την εκτέλεση εργασιών διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου μπροστά από το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας υπέγραψαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Γκυρίνης Παναγιώτης και ο εκπρόσωπος της εταιρείας με την επωνυμία «Κ. ΜΑΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ – Η. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ Ο.Ε.», Ηρακλής Γκιόνογλου, ως ανάδοχος του έργου.

Το έργο – που προφανώς θα ξεκινήσει μετά τις γιορτές και την αποσυναρμολόγηση του παγοδρομίου που τη στιγμή αυτή είναι στο σημείο – έχει προϋπολογισμό 72.520,00 ευρώ (συμπερ. Φ.Π.Α. 24%), με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, και συγκεκριμένα από το Ταμείο Αλληλεγγύης.

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, μετά την υπογραφή της σύμβασης τόνισε ότι:

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ανάπλασης της περιοχής του κέντρου της Αλεξάνδρειας. Ήρθε ο καιρός το αδιαμόρφωτο μέρος του περιβάλλοντος χώρου μπροστά από το Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Ιστορίας και Λαογραφίας να αποκτήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια και επιτυχία, όλες τις ανοικτές κοινωνικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε σταθερά, εκτελώντας μικρά και μεγάλα έργα προς όφελος των πολιτών μας”.