Κατηγορίες
ευχές

Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για την Γιορτή των Χριστουγέννων

Στο μήνυμά του για τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει:

Όλος ο Χριστιανικός κόσμος πανηγυρίζει τον κορυφαίο και ιερό σταθμό , που σηματοδοτεί το νόημα της ζωής όπως τον ανέδειξε ο Ιησούς Χριστός με τη γέννησή του.

Το φως των Χριστουγέννων στους δύσκολους καιρούς που ζούμε , μας κάνει να ελπίζουμε σε μια ανθρώπινη όμορφη κοινωνία , χωρίς φτώχεια, χωρίς πολέμους, χωρίς προσφυγιά , σε μια κοινωνία ειρήνης ,αγάπης, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης ,αξιοπρέπειας , που το χαμόγελο των παιδιών θα φωτίσει το μέλλον όλων των ανθρώπων όλου του κόσμου .

Οι μέρες αυτές μας δίνουν την ευκαιρία να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο με έναν καλύτερο τρόπο, να νιώσουμε μέσα μας πιο δυνατοί με πίστη στον εαυτό μας ,να δείξουμε την αλληλεγγύη στο διπλανό μας ,να γίνουμε πιο καλοί και τρυφεροί με τα παιδιά μας , να συμπαρασταθούμε σε αδύναμους συνανθρώπους μας ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή μεταδίδοντας την ελπίδα και την αισιοδοξία .

Η Δημοτική αρχή μέσα από τις Κοινωνικές Δομές και μαζί με τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης συλλόγων και συμπολιτών μας, είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε αδύναμο συνδημότη , σε κάθε συνδημότισσα σε κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε κάθε σπίτι του Δήμου μας ,στην πόλη και στα χωριά μας, σε όλες τις συνδημότισσες και σε όλους τους συνδημότες υγεία , χαρά ,ευτυχία οικογενειακή, προσωπική και αυτές τις άγιες μέρες να γιορτάσουμε το θείο γεγονός σαν θαύμα που συνεχίζεται μέσα μας ,σαν γέννηση και αναγέννηση δική μας ,που ζωντανεύει τα αισθήματα, τους λογισμούς ,την ψυχή και όλη μας την υπόσταση.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα