Κατηγορίες
βουλευτές Οικονομία

Τσαβδαρίδης: “Προϋπολογισμός οικονομικής ανάπτυξης με γερό δίχτυ κοινωνικής προστασίας ο Προϋπολογισμός του 2023”

Για ένα προσχέδιο του Προϋπολογισμού του 2023, που δεν αποτυπώνει απλά οικονομικούς όρους, στατιστικά και ποσοστά αλλά καθρεφτίζει παράλληλα και τη φιλοσοφία της Κυβέρνησης της ΝΔ όπως και την ψυχολογία της οικονομικής και κοινωνικής της πολιτικής που εστιάζει στην ανάπτυξη με ανθρώπινο πρόσημο, έκανε λόγο ο Γενικός Εισηγητής της ΝΔ, βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην συζήτηση που ξεκίνησε σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογράμμισε ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού 2023, του πρώτου Προϋπολογισμού τα τελευταία δώδεκα χρόνια, που καταρτίζεται εκτός του πλαισίου μνημονιακής επιτήρησης ή ενισχυμένης εποπτείας, έχει ως σημεία αναφοράς την ισχυρή οικονομική ανάπτυξη και τις αξιόπιστες δημοσιονομικές επιδόσεις κατά το έτος 2022.

Όπως είπε, έχει χαρακτηριστικά που αποτελούν και το εφαλτήριο για ένα κράτος ακόμη πιο αναβαθμισμένο, έτοιμο και καινοτόμο, που θα απλώνει γερά δίχτυα κοινωνικής προστασίας και θα συνδράμει με απτές πράξεις στην περαιτέρω βελτίωση της ζωής και της ευημερίας όλων των πολιτών, που κράτησαν τη χώρα όρθια επί σειρά ετών κάτω από αντίξοες συνθήκες σε διεθνές επίπεδο.

Αναλυτικά η εισήγηση του βουλευτή Ημαθίας στο βίντεο που ακολουθεί: