Κατηγορίες
βουλευτές

Τσαβδαρίδης: προς τη θετική κατεύθυνση η απάντηση του υπουργείου για τις πενταετίες

Σε ενημερωτικό του, σχετικά με την πορεία της ερώτησης που είχε υποβάλει μαζί με ακόμη 10 βουλευτές για την αναγνώριση της πλασματικής πενταετίας στους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδης αναφέρει τα ακόλουθα:

«Προς τη θετική κατεύθυνση κινείται η απάντηση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αναφορικά με την Ερώτηση για την αναγνώριση της πλασματικής πενταετίας στους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, που συνυπέγραψε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης μαζί με 10 ακόμη συναδέλφους μου Βουλευτές από τη ΝΔ. (https://www.hellenicparliament.gr/…/c0d518…/12017899.pdf)

Η απάντηση του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Τσακλόγλου (https://www.hellenicparliament.gr/…/67715b…/12093121.pdf) αλλά και η συμπερίληψη της σχετικής διάταξης στο άρθρο 19 του υπό διαβούλευση Ασφαλιστικού Νομοσχεδίου στο ζήτημα που αφορά στον υπολογισμό χρόνου υπηρεσίας ένστολου προσωπικού του δημοσίου (http://www.opengov.gr/minlab/?p=5774) πιστοποιεί ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ είναι εδώ για να αντιμετωπίζει προβλήματα με αίσθημα ευθύνης.»