Κατηγορίες
βουλευτές

Επισκέψεις Μπαρτζώκα σε δημαρχείο και υπηρεσίες στην Αλεξάνδρεια

Επισκέψεις στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας καθώς και σε υπηρεσίες που στεγάζονται στην Αλεξάνδρεια πραγματοποίησε ο βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας.

Στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας, Π. Γκυρίνη, ο βουλευτής ενημερώθηκε για την πορεία του έργου του νέου αρδευτικού αγωγού στη Μελίκη (που είναι προς δημοπράτηση και ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα), ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την ενημέρωση που είχε από τον δήμαρχο.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επισκέφθηκε επίσης υπηρεσίες, και συγκεκριμένα αυτές που στεγάζονται στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας, τη Διεύθυνση Πολεοδομίας, τα τμήματα Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής, το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, το ΓΕΦ Αλεξάνδρειας, τον ΟΑΕΔ, το ΚΕΠΠΥΕΛ και τα ΚΕΠ Αλεξάνδρειας.

Συζήτησε με τα στελέχη τους για το πώς εφαρμόζεται το κυβερνητικό έργο και οι μεταρρυθμίσεις, αλλά κυρίως για το καθημερινό αποτύπωμά τους, στην καθημερινότητα του πολίτη και τους τρόπους βελτίωσης της, μέσα από τη διοικητική πρακτική.

Όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στο βουλευτή, θα συζητηθούν στο ανώτερο επίπεδο της πολιτικής ηγεσίας, για να αναβαθμιστεί η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Κοινή συνισταμένη των πυκνών και εντατικοποιημένων επισκέψεων του βουλευτή στις δημόσιες υπηρεσίες και τους ανθρώπους που τις στελεχώνουν, είναι η μέριμνα και το ενδιαφέρον του για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.